Bonnie Dučić

Riješite se osuda

Puno kršćana, umjesto da hoda u sili i slobodi, hoda kroz svoj kršćanski život zarobljeni osudama i to nije život koji je Bog namijenio nama!

Danil Semenko

Zadovoljavajući naše potrebe

Svi imamo potrebe. Financije, zdravlje, obiteljski odnosi, crkvena služba, posao itd. A naš Bog Otac u svojoj Riječi obećao je da će ispuniti sve naše potrebe.

Tomislav Pejaković

Postaješ ono što vjeruješ

Naše misli kreiraju ono u što vjerujemo, a to što vjerujemo utječe na naše ponašanje. Važno je da naše misli i vjerovanje budu čisti jer Bog vidi naše misli.

Danil Semenko

Božja djeca

Mnogi od nas su odrasli i ozbiljni ljudi. Svakodnevno idemo na posao, brinemo o obitelji i rješavamo probleme. Danil u ovoj propovjedi govori o vlastitom iskustvu i životu te kako ga je Bog vodio kao dijete kroz svako iskustvo. Biblija kaže da smo Božja djeca. Kako možemo biti djeca ako smo već odrasli?

Tomislav Pejaković

Slobodan od straha

Naš Bog nije Bog straha i On za svoje stvorenje nije imao takvu namjeru. Jedini opravdan strah je strahopoštovanje prema Bogu, ni jedan drugi strah nije opravdan.

Ivan Rukavina

Savršen Otac

Božja djeca trebaju slobodno doći svom Ocu kada su potištena, slomljena, izgubljena, povrijeđena i obeshrabrena. Otac nas čeka otvorenih ruku da nas zagrli i utješi. On je s nama u svim našim borbama, nevoljama i tragedijama koje prolazimo.

Bonnie Dučić

Neću se vratit’ nikada

„Nitko tko položi ruku na plug i onda gleda unatrag nije prikladan za Božje kraljevstvo.“ Što točno znači „gledati unatrag?'' Zar nije malo strogo reći da netko nije „prikladan“ za kraljevstvo? Zar nas Bog ne prihvaća onakve kakve jesmo? Govorit ćemo o tome što znači „gledanje unatrag“ i kako održati fokus stalno i uvijek na Krista.

Danil Semenko

Bliski odnos

Religija stvara prepreku između Boga i ljudi. Isus je došao da makne tu prepreku. Na žalost, puno ljudi i dalje živi u religiji. Bogu je jako bitan "Bliski odnos".

Ivan Rukavina

Kušnja, test i napast

Što je kušnja? Odakle dolazi? Čemu služi? Koji joj je smisao? Koje su posljedice kušnje? Mogu li nadvladati u kušnji? Ovo su samo neka od pitanja na koja ćemo pokušati dati odgovor u ovoj propovjedi.

Tomislav Pejaković

Tko je tvoj Gospodar?

Teško je služiti i biti lojalan dvojici gospodara. Mogu li iskreni vjernici služiti oba ili je to nemoguća misija!?

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama