Danil Semenko

Isus

Isus je pitao svoje učenike što ljudi misle o njemu, a nakon toga je to isto pitanje postavio svojim učenicima. Danas On pita nas. Tko je Isus za nas?

Mario Dučić

Valja nam se roditi odozgo

ti Bibliju, a ipak završiti izgubljeno na sudnji dan. Kakva je samo šteta biti vjernik, teolog, pastor ili svećenik i promašiti centralnu poruku Svetog Pisma.

Mario Dučić

Ustani!

Vjernici nisu imuni od padova, pogrešaka ili neuspjeha u određenim trenucima, ali uspješnost radosnog kretanja u vjeri prema naprijed ovisi uvelike o njihovom ispravnom stavu i razumijevanju Pisma u tim trenucima…

Mario Dučić

Svijet ih nije dostojan

okolnostima, već na pouzdanju u duhovne stvarnosti i samo takva vjera nam omogućava da imamo ispravan odnos s Bogom.

James Carl Kingsbury

Kultura kraljevstva nebeskog

Svatko od nas pripada nekom narodu koji ima svoju vlastitu kulturu. Svaka kultura ima svoje običaje, zakone i očekivanja kako komuniciramo i kako se odnosimo jedni prema drugima. U noći kad je Isus izdan i uhićen, govorio je dvanaestorici apostola o Kraljevstvu nebeskom i njegovoj kulturi.

Ivan Rukavina

Najmoćnija sila svemira

anas ćemo govoriti o Evanđelju kao najmoćnijoj silu u svemiru. Trenutno se ne događa ništa veće u svemiru od Evanđelja. Kršćanstvo je najvažnija realnost. O toj realnosti ovisi vječnost. Govorimo o sili koja je iz ničega stvorila svemir, galaksije, život, čovjeka, sve vidljivo i nevidljivo. Govorimo o sili koja je iznad materijalne dimenzije.

Tomislav Pejaković

Izbori se za vjeru

Vjera ne dolazi sama od sebe i potrebno je učiniti neke korake kako bi ju zadobili i održali.

Ivan Rukavina

Ne zavidi grešnicima!

Zavist je negativna emocija, štetna za tvoje zdravlje. Umjesto da zavidiš uzdaj se u Boga i On će se pobrinuti za tebe.

Danil Semenko

Dvije obitelji u jednom stanu

Zašto crkva? Zašto obitelj? Po čemu se razlikujemo od ovog svijeta? Zašto smo "sol" i "svjetlost"? To su teška pitanja, ali Bog ima odgovor na sve.

Bonnie Dučić

Riješite se osuda

Puno kršćana, umjesto da hoda u sili i slobodi, hoda kroz svoj kršćanski život zarobljeni osudama i to nije život koji je Bog namijenio nama!

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama