Mario Dučić

Izbjegni duhovnu prevaru

Vjernici koji prolaze kroz kušnje posebno su osjetljivi na duhovne prevare…kako ih prepoznati te izbjeći?

Mario Dučić

Kušnja naša svagdašnja

Budući da je neprijatelj jak, a tjelesne požude tako moćne, moramo naučiti prepoznati i nadvladati kušnje. Ako to ne učinimo, na putu smo koji vodi u smrt.

Danil Semenko

Nada ne postiđuje

Mnogi od nas teže stabilnosti što je dobra stvar, ali postaje štetna kada se naša nada temelji samo na materijalnim stvarima. Bog jasno kaže u svojoj Riječi da je samo On naša jedina prava nada.

Mario Dučić

Istinska duhovna briga – 2. dio

Ako uistinu brinemo jedni za druge, htjet ćemo biti zajedno kako bismo jedni druge ojačali i duhovno ohrabrili. Kako izgleda istinski duhovna briga?

Mario Dučić

Istinska duhovna briga

Ako uistinu brinemo jedni za druge, htjet ćemo biti zajedno kako bismo jedni druge ojačali i duhovno ohrabrili. Kako izgleda istinska duhovna briga?

Ivan Rukavina

Uskrsnuo je!

Činjenica Isusovog uskrsnuća najvažnija je istina kršćanstva. Uskrsnuće mijenja sve, donosi svemu smisao, vrijednost i važnost. Činjenica Kristovog uskrsnuća potvrđuje Njegov život, poruku i djelo.

Mario Dučić

Krštenje Svetim Duhom

Krist je obećao krstiti Svetim Duhom sve koji mu vjeruju. Zašto je krštenje Svetim Duhom od velike važnosti za svakog vjernika i crkvu; kako se ono prima i što čini?

Mario Dučić

Nada koja pročišćava

Razumijevanje naše pozicije djeteta Božjega i buduće nade da ćemo biti poput Isusa kad On dođe; potaknut će nas da SADA rastemo u svetosti…

Danil Semenko

Prvi

Oni koje vodi Duh Božji jesu sinovi Božji. Bez vodstva Svetog Duha, đavao nas može lako prevariti i zavesti. Pismo nam kaže kako je on lažov i otac svih laži. Svi želimo biti značajni u ovozemaljskom životu & da se naše mišljenje uvažava.

Mario Dučić

Velika očeva ljubav

Ljubav je jedan od najvećih motivatora na svijetu. Kad te netko voli, to ti daje nadu i snagu. Kada se osjećate nevoljeno ili odbačeno od nekoga koga volite, to može biti razorno… Kakvu nam je to veliku ljubav podario naš nebeski Otac?

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama