Propovijedi YouTube

James Carl Kingsbury

Kultura kraljevstva nebeskog

Svatko od nas pripada nekom narodu koji ima svoju vlastitu kulturu. Svaka kultura ima svoje običaje, zakone i očekivanja kako komuniciramo i kako se odnosimo jedni prema drugima. U noći kad je Isus izdan i uhićen, govorio je dvanaestorici apostola o Kraljevstvu nebeskom i njegovoj kulturi.

Ivan Rukavina

Najmoćnija sila svemira

anas ćemo govoriti o Evanđelju kao najmoćnijoj silu u svemiru. Trenutno se ne događa ništa veće u svemiru od Evanđelja. Kršćanstvo je najvažnija realnost. O toj realnosti ovisi vječnost. Govorimo o sili koja je iz ničega stvorila svemir, galaksije, život, čovjeka, sve vidljivo i nevidljivo. Govorimo o sili koja je iznad materijalne dimenzije.

Tomislav Pejaković

Izbori se za vjeru

Vjera ne dolazi sama od sebe i potrebno je učiniti neke korake kako bi ju zadobili i održali.

Ivan Rukavina

Ne zavidi grešnicima!

Zavist je negativna emocija, štetna za tvoje zdravlje. Umjesto da zavidiš uzdaj se u Boga i On će se pobrinuti za tebe.

Danil Semenko

Dvije obitelji u jednom stanu

Zašto crkva? Zašto obitelj? Po čemu se razlikujemo od ovog svijeta? Zašto smo "sol" i "svjetlost"? To su teška pitanja, ali Bog ima odgovor na sve.

Bonnie Dučić

Riješite se osuda

Puno kršćana, umjesto da hoda u sili i slobodi, hoda kroz svoj kršćanski život zarobljeni osudama i to nije život koji je Bog namijenio nama!

Danil Semenko

Zadovoljavajući naše potrebe

Svi imamo potrebe. Financije, zdravlje, obiteljski odnosi, crkvena služba, posao itd. A naš Bog Otac u svojoj Riječi obećao je da će ispuniti sve naše potrebe.

Tomislav Pejaković

Postaješ ono što vjeruješ

Naše misli kreiraju ono u što vjerujemo, a to što vjerujemo utječe na naše ponašanje. Važno je da naše misli i vjerovanje budu čisti jer Bog vidi naše misli.

Danil Semenko

Božja djeca

Mnogi od nas su odrasli i ozbiljni ljudi. Svakodnevno idemo na posao, brinemo o obitelji i rješavamo probleme. Danil u ovoj propovjedi govori o vlastitom iskustvu i životu te kako ga je Bog vodio kao dijete kroz svako iskustvo. Biblija kaže da smo Božja djeca. Kako možemo biti djeca ako smo već odrasli?

Sve naše propovijedi možete pronaći na našem YouTube kanalu