Propovijedi YouTube

Mario Dučić

Isus – nada za sve

Ako se osjećamo kao da nas je Bog razočarao, to nije radi toga što nas je napustio.

Mario Dučić

Smije li čovjek zakidati Boga?

Kada je Božji narod poslušan kroz davanje, narodi će vidjeti kako ih Bog blagoslivlja i biti privučeni u tu zemlju obilja. Svijet ne privlače neposlušni kršćani koji trpe Božju disciplinu.

Mario Dučić

Daj Bogu najbolje

Naš bi cilj trebao biti promicati Božju slavu među narodima. Kako bismo to činili, moramo ga častiti najboljim u svojim životima, ne ostacima.

Tomislav Pejaković

Izvan dosega

Ima li gospodar ovog svijeta nešto s nama? Kako pobjedonosno ostati izvan njegova dosega? Ono što u jednom trenutku izgleda kao poraz gledano ljudskim očima, u Božjim naumima može biti pobjeda.

Mario Dučić

Pobijedi depresiju

Blaži ili teži oblici depresije pogađaju više ljudi u našoj kulturi od bilo kojeg drugog emocionalnog poremećaja. Depresija je danas raširena „dijagnoza“, ali takvog stanja nisu bili pošteđeni ni likovi u Bibliji.

Mario Dučić

Molitva za probuđenje

Bog ponekad dovede svoj narod u tešku situaciju kako bismo vidjeli kako Ga očajno trebamo i zavapili Mu. Psalam 80 odiše hitnošću vapaja koji proizlazi iz spoznaje očajne situacije...

Mario Dučić

Pobijedi stres

Sve je više vjernika koji sve više i više uzimaju sredstva za smirenje ili se okreću ilegalnim drogama ili pak alkoholu, no malo je onih koji se okreću živome Bogu i pronalaze utočište u Njemu.

Danil Semenko

Najveći dar

Apostol Pavao u svojoj poslanici Korinćanima govori o duhovnim darovima koji su od velike važnosti za Kristovo Tijelo. Kako bi darovi imali smisla, postoji nešto bez čega oni ne djeluju učinkovito...

Ivan Rukavina

Biblija – tri dimenzije Božje riječi

Ne postoji osoba koja nije čula za Bibliju. Biblija je najpoznatija, najčitanija, najviše prevođena knjiga. Biblija je dio opće kulture. Biblija je povijesna, znanstvena, religijska knjiga.

Sve naše propovijedi možete pronaći na našem YouTube kanalu