Propovijedi YouTube

Mario Dučić

Rješavanje doktrinalnih razlika

Kako sačuvati jedinstvo Duha i zadobiti jedinstvo vjere? Očigledno, to se ne ostvaruje automatski… Rješavanje DOKTRINALNIH razlika na biblijski način je od velike važnosti za Evanđelje.

Mario Dučić

Sveto jedinstvo Crkve

Jedinstvo Crkve je vrlo važna tema u Pismu, ali i vrlo izazovna u razumijevanju i primjeni. Što je biblijsko jedinstvo Crkve? Zašto je od velike važnosti za vjernike i nevjernike? Zašto jedinstvo Crkve moramo održavati i usavršavati i na koji način?

Danil Semenko

Nije li ovo Josipov san?

Svatko od nas prolazi kroz razne životne kušnje bez obzira kako izgledali izvana duhovno jaki. U kušnjama se znamo razočarati i povući jer sotona nas često napada u našim trenutcima slabosti, ali Bog nam je dao oružje sa kojim se branimo, a koje je vrlo jednostavno i učinkovito…

Dean F. Hackett

Seminar duhovne obnove – Treći dio

Svi smo mi stvoreni radi Božjeg užitka i Bog želi da mi nađemo užitak u Njemu. Naša svrha nije samo da provedemo život slaveći Boga, već da nađemo uživanje u Njemu, a za to je potreban osoban odnos nas i Njega.

Mario Dučić

Seminar duhovne obnove – Drugi dio

Pastor Mario u ovoj propovjedi govori o viziji crkve. Crkva ne smije biti zadovoljna činjenicom da su mjesta u prostoru popunjena, već treba težiti ka tome da što više ljudi dovede Kristu.

Jon Dunn

Seminar duhovne obnove – Prvi dio

Jon Dunn u ovoj propovjedi govori o Božjim planovima sa nama. Bog nas je stvorio da budemo u Njemu, živimo i krećemo se u Njemu.

Mario Dučić

Obilježje instinskog obraćenja

Život koji se okrenuo od grijeha Bogu obilježje je istinskog obraćenja.

Tomislav Pejaković

Svježe grožđe u pustinji

Bog želi da mu budeš kao svježe grožđe u pustinji, a to možeš postati jedino ako u trenutku kad ti je najteže odlučiš uključit svoju vjeru i zahvaljivati Gospodu bez obzira na okolnosti i vjerovati da su sve tvoje potrebe namirene, raskošno prema njegovom bogatstvu.

Mario Dučić

Što znači biti spašen?

Dobra Vijest - Evanđelje - temelj je sveg’ ostalog u našem životu. Iz tog razloga, sotona uvijek napada Evanđelje i želi nas izbaciti iz tog jednostavnog razumijevanja jer zna da kad ne razumijemo Evanđelje i spasenje sve ostalo biva poremećeno… Što znači biti spašen Evanđeljem?

Sve naše propovijedi možete pronaći na našem YouTube kanalu