Propovijedi YouTube

Mario Dučić

Izbjegni duhovnu prevaru

Vjernici koji prolaze kroz kušnje posebno su osjetljivi na duhovne prevare…kako ih prepoznati te izbjeći?

Mario Dučić

Kušnja naša svagdašnja

Budući da je neprijatelj jak, a tjelesne požude tako moćne, moramo naučiti prepoznati i nadvladati kušnje. Ako to ne učinimo, na putu smo koji vodi u smrt.

Danil Semenko

Nada ne postiđuje

Mnogi od nas teže stabilnosti što je dobra stvar, ali postaje štetna kada se naša nada temelji samo na materijalnim stvarima. Bog jasno kaže u svojoj Riječi da je samo On naša jedina prava nada.

Mario Dučić

Istinska duhovna briga – 2. dio

Ako uistinu brinemo jedni za druge, htjet ćemo biti zajedno kako bismo jedni druge ojačali i duhovno ohrabrili. Kako izgleda istinski duhovna briga?

Mario Dučić

Istinska duhovna briga

Ako uistinu brinemo jedni za druge, htjet ćemo biti zajedno kako bismo jedni druge ojačali i duhovno ohrabrili. Kako izgleda istinska duhovna briga?

Ivan Rukavina

Uskrsnuo je!

Činjenica Isusovog uskrsnuća najvažnija je istina kršćanstva. Uskrsnuće mijenja sve, donosi svemu smisao, vrijednost i važnost. Činjenica Kristovog uskrsnuća potvrđuje Njegov život, poruku i djelo.

Mario Dučić

Krštenje Svetim Duhom

Krist je obećao krstiti Svetim Duhom sve koji mu vjeruju. Zašto je krštenje Svetim Duhom od velike važnosti za svakog vjernika i crkvu; kako se ono prima i što čini?

Mario Dučić

Nada koja pročišćava

Razumijevanje naše pozicije djeteta Božjega i buduće nade da ćemo biti poput Isusa kad On dođe; potaknut će nas da SADA rastemo u svetosti…

Danil Semenko

Prvi

Oni koje vodi Duh Božji jesu sinovi Božji. Bez vodstva Svetog Duha, đavao nas može lako prevariti i zavesti. Pismo nam kaže kako je on lažov i otac svih laži. Svi želimo biti značajni u ovozemaljskom životu & da se naše mišljenje uvažava.

Sve naše propovijedi možete pronaći na našem YouTube kanalu