Search
Close this search box.

Jarunfest

Jarunfest je poseban obiteljsko evangelizacijski projekt Crkve cjelovitog evanđelja koji se održava početkom lipnja u Višeosjetilnom parku ŠRC Jarun. Radi se o cjelodnevnom obiteljskom programu koji uključuje nastupe kršćanskih glazbenih i dramskih skupina, skakaonice, igraonice i zabavne aktivnosti za djecu te podjelu besplatnih obroka posjetiteljima ŠRC Jarun.

Jarunfest je tijekom godina izrastao u manifestaciju kojoj su se pridružile i druge kršćanske zajednice i udruge građana koje su uvidjele značenje i važnost ovog projekta. Također, od samih početaka projekt Jarunfest financijski je podržao Grad Zagreb koji je prepoznao njegovu vrijednost.

Cilj Jarunfesta je promovirati obiteljske i kršćanske vrijednosti. Kroz program Jarunfesta nastoji se istaknuti vrijednost obitelji, važnost zdravih međuljudskih odnosa i međusobnog poštivanja, zajedništva i suradnje. Sve aktivnosti i programi za posjetitelje su besplatni, a uz dobru zabavu, svaki gost dobiva i besplatni obrok i primjerke Novog zavjeta.

Već tradicionalno, Jarunfest se održava početkom lipnja, subotom od jutarnjih do večernjih sati, a nudi mnoštvo aktivnosti za velike i male, ukusnu hranu i odličnu zabavu i druženje. Do sada su na Jarunfestu nastupali kršćanski bendovi i dramske skupine: Bez kompromisa, October Light, Scifidelity Orchestra, 108i, Wind Stain, Emmet Flare, Darijo Šehić i NS Friends, Slavljenički tim i dječji zbor K. C. Riječ Života, Kristina, Lutkarska skupina Anime, Dramski tim Saveza građana za promicanje kršćanskih vrijednosti, RiStream, Soul Anchor, Salvation te Bez Izlike.

kontakt

e-mail: jarunfest@cce.hr
tel: 01 / 6443-330
mob: 091 / 4920-725

podijeli, pošalji, isprintaj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama