Politika privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti ili GDPR je dokument koji je pružatelj usluga obvezan osigurati svojim korisnicima u cijeloj Europskoj Uniji.

Temeljem Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (EU) 2016/679 Crkva cjelovitog evanđelja, Zagrebačka cesta 227, HR-10000 Zagreb, http://cce.hr i https://cce.hr (u daljem tekstu CCE) je sastavio ovaj dokument kako bi osigurao pravo na privatnost svojim klijentima i posjetiteljima stranica unutar internetske domene cce.hr.

Pojmovi

  • Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na fizičku osobu (u daljem tekstu klijent) čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi, izravno ili neizravno.
  • Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput primjerice prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka.
  • Ova Izjava se ne primjenjuje na anonimizirane podatke. Anonimizirani podatak je podatak koji se ne može povezati s određenim klijentom.

Voditelj obrade podataka

Crkva cjelovitog evanđelja, Zagrebačka cesta 227, HR-10000 Zagreb je voditelj vaših osobnih podataka.

Prikupljanje i korištenje informacija

CCE se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima klijenata, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o klijentima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informirati klijente o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje klijentima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici CCE i njihovi partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

CCE prikuplja samo neophodne podatke koji su nužni za funkcioniranje web-shopa i analitiku trenda posjetitelja. Prikupljaju se osobni podaci korisnika u slijedećem opsegu: ime i prezime, email, website, tvrtka, adresa, telefon. Pojedini podaci o specifičnom korisniku mogu biti i izostavljeni, ovisno o profilu korisnika.

Točnost podataka

Svaki podatak korisnika je dostavljen CCE svojevoljno i u dobroj vjeri. Za točnost dostavljenih podataka odgovoran je klijent, koji je korisnik naših usluga. Bilo kakav gubitak ili oštećenje koje bude uzrokovano netočnim podacima je odgovornost klijenta.

Sigurnost i pohrana podataka

Svi podaci o korisnicima predstavljaju poslovnu tajnu. Podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima CCE i partnerima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri su odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Podaci se u pravilu u našoj bazi podataka čuvaju na neodređeno vrijeme. Po spoznaji CCE o promijeni okolnosti (npr. radno mjesto ili adresa) ili želji krajnjeg korisnika podaci se mogu trajno promijeniti ili izbrisati.

Elektronička izmjena podataka između klijentovog web preglednika i naših servera je zaštićena SSL sigurnosnim protokolom koji kriptira podatke u tijeku izmjene onemogućujući preslušavanje malicioznim trećim stranama.

Ažuriranje podataka

Svaka tako prikupljena informacija je u neposrednoj kontroli CCE, i klijent je po želji u bilo kojem trenutku može urediti bilo pristupom preko našeg web-portala (ako je to moguće), bilo direktnim javljanjem na našu email adresu: cce@cce.hr.

Povrat osobnih podataka

Klijent u bilo kojem trenutku može zatražiti izvoz (export) svojih podataka koje vežemo uz njega na ovoj web-stranici direktnim traženjem preko naše email adrese: cce@cce.hr.

Opoziv suglasnosti, pravo na zaborav i brisanje osobnih podataka

Klijent u bilo kojem trenutku može zatražiti brisanje svojih podataka koje vežemo uz njega na ovoj web-stranici direktnim traženjem preko naše email adrese: cce@cce.hr, što ćemo mi promptno i učiniti. Ovo ne uključuje podatke koje smo Zakonski obvezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Obrada podataka

Podaci se obrađuju kako bi klijentu omogućili isporuku usluge: prodaju i dostavu naručenog proizvoda, kao i za neposredan kontakt o našim proizvodima i uslugama. Podaci također mogu biti iskorišteni kako bi se korisnika, uz njegovu privolu, informiralo o našim novim proizvodima i uslugama.

U slučaju javnih događanja slike nekih od klijenata se mogu naći na ovim stranicama.

Sigurnost podataka

Svi podaci pohranjeni na našim serverima su zaštićeni standardnim dobrim praksama zaštite podataka.

Dijeljenje informacija s trećim stranama

Pojedini podaci mogu biti podijeljeni s našim partnerima, ukoliko je to potrebno za realizaciju usluge. Ukoliko je potrebno za analitičke svrhe dostaviti podatke iz naše baze, vaši osobni podaci niti bilo koji drugi podaci koji bi mogli upućivati na vas neće biti preneseni, već će biti prije analitičkog procesa biti anonimizirani.

Internet kolačići (cookies)

Internet kolačići (eng. Cookies) su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranu kratkih informacija. Internet kolačići se pohranjuju na vaš uređaj kada se web stranica učita u vaš web preglednik. Ovi kolačići nam pomažu da ispravno prilagodimo web stranicu, učinimo je što sigurnijom, pružimo bolje korisničko iskustvo, te razumijemo kako web stranica funkcionira i analiziramo što radi dobro, a što treba poboljšati.

Kako upotrebljavamo internet kolačiće?

Kao i većina internetskih usluga, naša web stranica koristi kolačiće za prve i treće strane u brojnim svrhama. Kolačići prve strane su uglavnom potrebni kako bi web stranica funkcionirala na ispravan način, i oni uglavnom ne prikupljaju vaše osobne podatke.

Kolačići treće strane koji se upotrebljavaju na našim web stranicama se uglavnom koriste za razumijevanje kako funkcionira web stranica, za interakciju s našom web stranicom, održavanje naših usluga na sigurnom nivou, i kako bi vam pružili čim bolje korisničko iskustvo. Oni bi također trebali pomoći da ubrzate buduće interakcije s našom web stranicom.

Koju vrstu internet kolačića koristimo?

Nužni: Neki su kolačići ključni kako biste mogli doživjeti potpunu funkcionalnost naše web stranice. Omogućuju nam održavanje korisničkih sesija i sprječavanje bilo kakvih sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju niti pohranjuju nikakve osobne podatke. Na primjer, ovi kolačići omogućuju vam osnovne funkcionalnosti kao što je napredna navigacija po stranici, da se prijavite na svoj račun te dodate proizvode u svoju košaricu na siguran način. Web stranica nije potpuno funkcionalna bez ovih kolačića.

Statistički: Ovi kolačići pohranjuju informacije poput broja posjetitelja web stranice, broja jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice posjećene, izvor posjete itd. Ovi nam podaci pomažu razumjeti i analizirati uspješnost web stranice i mjesta koja treba unaprijediti.

Marketinški: Naša web stranica može prikazivati preporučene proizvode. Ovi kolačići se mogu koristiti za personaliziranje proizvoda koje vam prikazujemo, koji bi vam mogli biti bitniji od drugih. Ovi nam kolačići također mogu pomoći u praćenju učinkovitosti ciljanih marketinških kampanja.

Informacije pohranjene u ovim kolačićima oglašivači trećih strana također mogu koristiti za prikazivanje oglasa na ostalim web stranicama unutar web preglednika.

Funkcionalni: Ovo su kolačići koji pomažu pri funkcioniranju manje bitnih funkcionalnosti na našoj web stranici. Te funkcionalnosti uključuju sadržaje poput videozapisa ili dijeljenje sadržaja na web stranicama na platformama društvenih medija.

Postavke: Ovi kolačići nam pomažu da pohranimo vaše postavke, kao i postavke pretraživanja poput preferencija jezika kako biste imali bolje i učinkovitije iskustvo u budućim posjetima web mjestu.

Kako mogu upravljati s postavkama internet kolačića?

Ako odlučite naknadno promijeniti svoje postavke tijekom sesije pregledavanja, na ekranu možete kliknuti karticu “Postavke privatnosti i kolačića”. To će opet prikazati obavijest o pristanku koja će vam omogućiti da promijenite svoje postavke ili u potpunosti povučete svoj pristanak.

Pored toga, različiti web preglednici pružaju različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke preglednika kako biste blokirali ili izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o upravljanju i brisanju kolačića, posjetite sljedeće web stranice: wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie i www.allaboutcookies.org.

Povezani servisi naših partnera

Facebook

Na ovoj internetskoj stranici voditelj obrade je integrirao komponente poduzeća Facebook. Facebook je društvena mreža.

Društvena mreža mjesto je društvenih sastanaka na Internetu, mrežne zajednice koja obično omogućuje korisnicima međusobnu komunikaciju i interakciju u virtualnom prostoru. Društvena mreža može poslužiti kao platforma za razmjenu mišljenja i iskustava, ili omogućiti internetskoj zajednici pružanje osobnih ili poslovnih informacija. Facebook omogućuje korisnicima društvene mreže da uključe stvaranje privatnih profila, učitavanje fotografija i mrežu putem zahtjeva prijateljstava.

Operativna tvrtka Facebook je Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, Sjedinjene Američke Države. Ako osoba živi izvan Sjedinjenih Američkih Država ili Kanade, voditelj obrade je Facebook Ireland Ltd., 4 trg Grand Canal, luka Grand Canal, Dublin 2, Irska.

Svakim pozivom na jednu od pojedinačnih stranica ove internetske stranice, kojima upravlja voditelj obrade i na kojem je integrirana Facebook komponenta (Facebook plug-in), web preglednik na informacijskom sustavu predmeta podataka automatski traži preuzimanje prikaza odgovarajuće Facebook komponente iz Facebooka putem Facebook komponente. Pregledu svih Facebook dodataka može se pristupiti pod https://developers.facebook.com/docs/plugins/. Tijekom ovog tehničkog postupka Facebook je upoznat s time da je određene podstranice naše internetske stranice posjetio klijent.

Ako je osoba istovremeno prijavljena na Facebooku, Facebook očitava svaki poziv na našu internetsku stranicu od strane voditelja obrade i za cijelo vrijeme trajanja svog boravka na našoj internetskoj stranici (te određenim podstranicama) Facebook je upoznat s time da je klijent posjetio svaku određenu stranicu. Ti se podaci prikupljaju putem Facebook komponente i povezani su s odgovarajućim Facebook računom klijenta. Ako klijent klikne na jedan od Facebookovih gumba integriranih u našu internetsku stranicu, npr. gumb “Sviđa mi se” ili ako klijent podnese komentar, tada Facebook spaja ove podatke s osobnim Facebook korisničkim računom klijenta i pohranjuje osobne podatke.

Facebook uvijek prima, putem Facebook komponente, informacije o posjeti našoj internetskoj stranici od strane klijenta, kad god se klijent prijavljuje istovremeno na Facebooku tijekom poziva na našu internetsku stranicu. To se događa neovisno o tome pokreće li klijent na Facebooku komponentu ili ne. Ako takav prijenos podataka na Facebook nije poželjan za klijenta, on ili ona to može spriječiti tako da se odjavi s računa na Facebooku prije nego što uputi poziv na našu internetsku stranicu.

Smjernica za zaštitu podataka koju je objavio Facebook, dostupna je na adresi https://facebook.com/about/privacy/, pruža informacije o prikupljanju, obradi i korištenju osobnih podataka od strane Facebooka. Osim toga, objašnjava koje postavke Facebook nudi kako bi zaštitio privatnost klijenta. Osim toga, dostupne su različite opcije konfiguracije kako bi se omogućilo uklanjanje prijenosa podataka na Facebook. Ovu aplikaciju može koristiti klijent kako bi se uklonio prijenos podataka na Facebook.

Google Analytics

Na ovoj internetskoj stranici voditelj obrade je integrirao komponentu usluge Google Analytics (s funkcijom anonimnosti). Google Analytics usluga je web analytics. Web analiza prikuplja i analizira podatke o ponašanju posjetitelja internetskih lokacija. Usluga web analize prikuplja, između ostalog, podatke o internetskoj stranici s koje je osoba došla (tzv. Referrer), koje su podstranice bile posjećene ili koliko su često i za koje vrijeme pregledane. Web-analiza se uglavnom koristi za optimizaciju internetske stranice i za provođenje analize troškova i koristi internet oglašavanja.

Operater komponente usluge Google Analytics jest Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, Sjedinjene Države.

Za web analitiku putem usluge Google Analytics voditelj obrade koristi aplikaciju “gat. anonymizeIp”. Ovom aplikacijom Google skraćuje IP adresu internetske poveznice klijenta i anonimizira se prilikom pristupa našim internetskim stranicama iz države članice Europske Unije ili druge države ugovornice na Sporazum o Europskom gospodarskom prostoru.

Svrha komponente usluge Google Analytics jest analizirati promet na našoj internetskoj stranici. Google prikuplja dobivene podatke i informacije, između ostalog, kako bi procijenio efikasnost naše internetske stranice i pružio online izvještaje koji prikazuju aktivnosti na našim internetskim stranicama te kako bi imali mogućnost korištenja drugih usluga vezanih uz posjećenost naše internetske stranice.

Google Analytics postavlja kolačić na sustav informacijske tehnologije klijenta. Definicija kolačića je objašnjena na stranici o kolačićima. Postavljanjem kolačića Google može analizirati upotrebu naše internetske stranice. Svakim pozivom na jednu od pojedinačnih stranica ove internetske stranice, kojima upravlja voditelj obrade i na kojem je integrirana komponenta usluge Google Analytics, internetski preglednik na informacijskom sustavu nositelja podataka automatski će slati podatke putem komponente usluge Google Analytics u svrhu oglašavanja na mreži i namire povjerenstava Googleu. Tijekom ovog tehničkog postupka poduzeće Google stječe znanja o osobnim podacima, kao što je IP adresa nositelja podataka, koja Googleu, između ostalog, služi za razumijevanje podrijetla posjetitelja i klikova, te naknadno stvaranje nagodbi. Za web analitiku putem usluge Google Analytics voditelj obrade koristi aplikaciju “gat. anonymizeIp”. Ovom aplikacijom Google skraćuje IP adresu internetske poveznice predmeta podataka i anonimizira se prilikom pristupa našim internetskim stranicama iz države članice Europske Unije ili druge države ugovornice na Sporazum o Europskom gospodarskom prostoru.

Kolačić se koristi za pohranjivanje osobnih podataka, kao što su vrijeme pristupa, mjesto s kojeg je pristup napravljen i učestalost posjeta naših internetskih stranica od strane klijenta. Svakim posjetom našim Internet stranicama, takvi osobni podaci, uključujući IP adresu internetskog pristupa koju koristi klijent, prenijet će se Googleu u Sjedinjenim Američkim Državama. Ove osobne podatke pohranjuje Google u Sjedinjenim Američkim Državama. Google može prenijeti ove osobne podatke prikupljene tehničkim postupkom trećim stranama.

Klijent može, kao što je gore navedeno, u bilo kojem trenutku spriječiti postavljanje kolačića putem naše internetske stranice odgovarajućom prilagodbom korištenog web preglednika i time trajno uskraćivati postavljanje kolačića. Takvo prilagođavanje korištenim internetskim preglednikom također bi spriječilo Google Analytics postavljanje kolačića na informacijsku tehnologiju predmetnog subjekta. Osim toga, kolačići koji Google Analytics već upotrebljava mogu se izbrisati u bilo kojem trenutku putem web preglednika ili drugih softverskih programa.

Osim toga, klijent ima mogućnost prigovora zbirci podataka koje generira Google Analytics, koji se odnosi na upotrebu ove internetske stranice, kao i obrada tih podataka od strane Googlea i mogućnost da se isti spriječi. U tu svrhu, klijent mora preuzeti dodatni preglednik sa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout i instalirati ga. Ovaj dodatak preglednika govori Google Analyticsu putem JavaScript-a, da se svi podaci i informacije o posjetima internetskih stranica ne prenose u Google Analytics. Instalacija dodataka preglednika smatra se Googleovim prigovorom. Ako je informacijski sustav klijenta kasnije izbrisan, formatiran ili novo instaliran, klijent mora ponovno instalirati dodatke preglednika kako bi onemogućio rad Google Analytics. Ako je dodatni preglednik deinstalirao klijent ili bilo koja druga osoba koja se može pripisati svojoj nadležnosti ili je onemogućena, moguće je izvršiti ponovnu instalaciju ili ponovno aktiviranje dodataka preglednika.

Dodatne informacije i primjenjive odredbe o zaštiti podataka od Googlea mogu se preuzeti na adresi https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ i http://www.google.com/analytics/terms/us.html. Google Analytics dodatno je objašnjen na sljedećoj poveznici https://www.google.com/analytics/.

Google AdWords

Na ovoj internetskoj stranici voditelj obrade je integrirao Google AdWords. Google AdWords je usluga za oglašavanje na internetu koja oglašivaču omogućuje postavljanje oglasa u rezultate Google tražilice i Googleovu oglašavačku mrežu. Google AdWords dopušta oglašivaču da unaprijed definira određene ključne riječi pomoću kojih se oglas prikazuje samo na Googleovim rezultatima pretraživanja, kada korisnik koristi tražilicu za pronalaženje rezultata pretraživanja koji se odnose na ključne riječi. U Google oglašivačkoj mreži oglasi se distribuiraju na relevantnim internetskim stranicama pomoću automatskog algoritma, uzimajući u obzir prethodno definirane ključne riječi.

Operativna tvrtka Google AdWords je Google Inc., 1600 Amphitheatre Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, Sjedinjene Američke Države. Svrha Google AdWordsa je promocija naše internetske stranice uključivanjem relevantnog oglašavanja na internetske stranice trećih strana i rezultata tražilice Google tražilice i umetanje oglašavanja treće strane na našu internetsku stranicu.

Ako klijent dosegne našu internetsku stranicu putem Google oglasa, na sustav informacijske tehnologije predmeta podataka šalje se kolačić konverzije putem Googlea. Definicija kolačića je prethodno objašnjena. Kolačić konverzije gubi valjanost nakon 30 dana i ne koristi se za identifikaciju klijenta. Ako kolačić nije istekao, kolačić za pretvorbu koristi se za provjeru jesu li na našoj internetskoj stranici pozvane određene podstranice, npr. Košaricu za kupnju iz sustava trgovine na mreži. Kroz kolačić za konverziju Google i voditelj obrade mogu razumjeti je li osoba koja je došla do AdWords oglasa na našoj internetskoj stranici generirala prodaju, odnosno izvršila ili poništila prodaju robe. Google upotrebljava podatke i informacije prikupljene korištenjem kolačića za pretvorbu kako bi stvorio statistiku posjete našoj internetskoj stranici. Ove statistike posjeta koriste se kako bi se utvrdio ukupan broj korisnika koji su posluženi putem AdWords oglasa kako bi utvrdili uspjeh ili neuspjeh svakog AdWords oglasa i optimizirali AdWords oglase u budućnosti. Ni naša tvrtka ni drugi Google AdWords oglašavači ne dobivaju informacije od Googlea koji bi mogli identificirati podatke. Kolačić konverzije pohranjuje osobne podatke, npr. internetske stranice koje je posjetio klijent. Svaki put kad posjetite naše internetske stranice, osobni podaci, uključujući IP adresu internetskog pristupa koji koristi klijent, prenose se Googleu u Sjedinjene Američke Države. Ovi osobni podaci pohranjuju Google u Sjedinjenim Američkim Državama. Google može prenijeti ove osobne podatke prikupljene tehničkim postupkom trećim stranama.

Klijent može u bilo koje vrijeme spriječiti postavljanje kolačića na našoj internetskoj stranici, kao što je gore navedeno, pomoću odgovarajuće postavke korištenog internetskog preglednika i time trajno uskraćivati postavljanje kolačića. Takva postavka korištenog internetskog preglednika također bi spriječila Google da stavlja kolačić za pretvorbu u informacijsku tehnologiju predmetnog subjekta. Osim toga, kolačić koji je postavio Google AdWords može se izbrisati u bilo kojem trenutku putem internetskog preglednika ili drugih softverskih programa.

Klijent ima mogućnost prigovora na oglas temeljen na interesu Googlea. Stoga, klijent mora pristupiti od svakog od preglednika u upotrebi poveznice www.google.de/settings/ads i postaviti željene postavke. Daljnje informacije i primjenjive odredbe o zaštiti podataka Googlea mogu se preuzeti na adresi https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

Mailchimp za WordPress

MailChimp je online marketinška platforma kojom upravlja Rocket Science Group LLC, tvrtka sa sjedištem u državi Georgia u SAD-u. Usluga omogućuju članovima, između ostalog, slanje i upravljanje e-mail kampanjama i posluživanje oglasa. Također pružaju i druge srodne usluge, poput analize podataka u realnom vremenu.

Popis kontakata koje koristimo su isključivo ispitanici koji su nam dali privolu za slanje e-mail kampanja i novosti. Popisi kontakata pohranjeni su na sigurnom MailChimp poslužitelju. Ako kontakt odluči koristiti vezu Forward to Friend (FTF) u kampanji e-pošte koju šalje član, omogućit će kontaktu da podijeli sadržaj e-pošte člana s pojedincima koji nisu na popisu raspodjele članova. Kada kontakt proslijedi poruku e-pošte prijatelju, MailChimp ne pohranjuje adresu e-pošte za kontakt ili adresu e-pošte prijatelja, a nitko se ne dodaje bilo kojem popisu raspodjele kao rezultat veze FTF-a. Član koji je izradio kampanju e-pošte samo vidi ukupni broj puta koliko je njihovu kampanju putem e-pošte kontakt proslijedio i nema pristup adresama e-pošte za dijeljenje ili primanje tog proslijeđenog sadržaja.

MailChimp i njihovi partneri mogu koristiti razne tehnologije za prikupljanje i pohranu podataka kada koristite Usluge MailChimpa, a to može uključivati kolačiće i slične tehnologije praćenja, kao što su pikseli i web beaconovi. Ovi web-pratitelji prate određeno ponašanje, primjerice je li isporučena i otvorena e-pošta poslana putem Usluga te je li klijent kliknuo na poveznice unutar e-pošte. Također omogućuju prikupljanje informacija kao što su IP adresa primatelja, preglednik, vrsta klijenta e-pošte i druge slične pojedinosti. Te podatke upotrebljavamo za mjerenje izvedbe kampanja putem e-pošte i pružanje informacija o analizi i poboljšanju učinkovitosti naših usluga. Izvješća su također dostupna kada šalju e-poštu, tako da MailChimp može prikupljati i pregledati te podatke.

Ispitanici mogu prigovoriti obradi, zatražiti ograničavanje obrade ili zahtijevati prenosivost osobnih podataka, Možete ostvariti ta prava tako da nas kontaktirate pomoću podataka za kontakt koji su navedeni u odjeljku “Questions and Concerns” na stranicama MailChimpa. Ako neki od vaših kontakata želi ostvariti neko od tih prava, trebali bi vas izravno kontaktirati ili nas kontaktirati kako je opisano u odjeljku “Privacy for Contacts” na stranicama MailChimpa. Slično tome, ako se osobne informacije prikupljaju ili obrađuju na temelju pristanka, klijent može u bilo kojem trenutku povući svoj pristanak. Povlačenje pristanka neće utjecati na zakonitost bilo koje obrade koja je izvršena prije povlačenja, niti će utjecati na obradu osobnih podataka koje se provode na temelju zakonski obrađenih razloga osim pristanka.

Odredbama o zaštiti podataka na MailChimpu možete pristupiti na slijedećoj poveznici: https://mailchimp.com/legal/privacy/.

Google reCaptcha

Na ovoj internetskoj stranici voditelj obrade je integrirao komponente poduzeća Google: reCaptcha v3. Usluga pomaže u sprječavanju automatiziranih programa/botova u korištenju tekstualnih polja ažuriranih od strane korisnika, što pomaže u poboljšanju sigurnosti naše internetske stranice i izbjegavanju curenja korisnički unesenih podataka.

Prikupljeni podaci sastoje se od informacija o hardveru i softveru, primjerice podataka o uređaju i aplikaciji, i rezultatu provjera integriteta. Ti se podaci šalju tvrtki Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska. Google te podatke neće upotrebljavati za personalizirane oglase.

Dodatne informacije možete pronaći u Googleovim pravilima o privatnosti: https://policies.google.com/privacy. Dodatnu dokumentaciju možete pronaći ovdje: https://developers.google.com/recaptcha/ i https://www.google.com/recaptcha/admin/create.

Gravatar

Na ovoj internetskoj stranici voditelj obrade je integrirao komponente poduzeća Google: reCaptcha v3. Usluga pomaže u sprječavanju automatiziranih programa/botova u korištenju tekstualnih polja ažuriranih od strane korisnika, što pomaže u poboljšanju sigurnosti naše internetske stranice i izbjegavanju curenja korisnički unesenih podataka.

Prikupljeni podaci sastoje se od informacija o hardveru i softveru, primjerice podataka o uređaju i aplikaciji, i rezultatu provjera integriteta. Ti se podaci šalju tvrtki Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska. Google te podatke neće upotrebljavati za personalizirane oglase.

Dodatne informacije možete pronaći u Googleovim pravilima o privatnosti: https://policies.google.com/privacy. Dodatnu dokumentaciju možete pronaći ovdje: https://developers.google.com/recaptcha/ i https://www.google.com/recaptcha/admin/create.

Poveznice na druge internetske stranice

Sadržaj s ove web stranice može uključivati ugrađeni ili povezani sadržaj – dokumente, video isječke, slike i slično – na druge web stranice van domene iz zaglavlja ovog dokumenta. Povezani sadržaj ponuđen je korisniku u dobroj vjeri. CCE nije odgovoran za sadržaj s drugih web stranica i njihovu eventualnu naknadnu promjenu.

Korisnik se moli da svaku nelogičnost na vezane sadržaje čim prije dostavi na našu e-mail adresu: cce@cce.hr.

Procedure u slučaju povrede podataka

Obzirom da poduzimamo sve moguće tehničke mjere kako bi podaci bili zaštićeni, u neizglednom slučaju povrede podataka, fizičke osobe obuhvaćene takvim incidentom će biti obaviještene u najkraćem mogućem roku o načinu povrede i procijeni štete. Njima će biti ponuđene mjere kojima će biti za cilj potpuno uklanjanje ili, ako to nije moguće, smanjenje štete. U slučaju dokazane povrede osobnih podataka mi ćemo obavijestiti nacionalnu Agenciju za zaštitu podataka unutar 72 sata od detektirane povrede.

Dodatne informacije

Za sve dodatne informacije u vezi ove Izjave, kao i ostalih politika privatnosti molimo da nam se obratite pisanim putem na našu e-mail adresu: cce@cce.hr.

Podnošenje prigovora nadležnim pravnim tijelima

Korisnik u bilo kojem trenutku može izravno uložiti prigovor zakonski nadležnom nadzornom tijelu, u Hrvatskoj, u zemlji EU-a u kojoj ima boravište, mjesto rada, kao i mjestu navodnog kršenja ovog prava, ukoliko smatra da je naša obrada osobnih podataka izvršena nezakonito.

Nadzorno tijelo Republike Hrvatske:

AZOP, Agencija za zaštitu osobnih podataka
Fra Grge Martića 14
10000 Zagreb

Telefon: +385 1 4609-000
Fax: +385 1 4609-099
e-mail: azop@azop.hr
http://www.azop.hr

Pravo na izmjenu Izjave o privatnosti

Zadržavamo pravo izmjene ove Izjave o privatnosti u bilo kojem trenutku, u slučaju zakonske potrebe za izmjenom ili dopunom nekih od uvjeta obuhvaćenim prethodnim člancima.

Izmjena ove Izjave o privatnosti stupa na snagu odmah nakon objave na ovim web stranicama.

Nastavak uporabe ovih web stranica i nakon stupanja na snagu izmjena podrazumijeva da korisnik prihvaća izmijenjenu izjavu o privatnosti.

podijeli, pošalji, isprintaj

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama