Search
Close this search box.

Vijesti

Konferencija Novi identitet 24 web1

Pravo na novi život i život u izobilju!

U Njemu smo  stvoreni i imamo pravo na život u izobilju, kako i obećava Sveto pismo,” kazala je Rosilind Jukić, govornica na Konferenciji za žene Novi identitet – novi život, održane u subotu, 23. ožujka u CCE-u.
Konferencija Nije dobro biti sam 24 web

Konferencija Nije dobro biti sam

Biti samac nije grijeh niti je nepoželjno ili pak manje vrijedno stanje u društvu ili crkvi. No je li doista dobro biti sam?
Seminar za žene web

Novi identitet – Novi život!

Kako u Kristu postati novom ženom, saznajte na jednodnevnoj Konferenciji u subotu, 23. ožujka u Crkvi cjelovitog evanđelja u 12 sati.
JESUS REVOLUTION WEB 24

B&B koncert Jesus Revolution u Zagrebu

Pod sloganom “Slomljen i predivan”  (Broken&Beautiful) u Zagrebu održan koncert međunarodnog evangelizacijskog tima Jesus Revolution
FoursquareKonferencija24 web 68

Foursquare zajedništvo

Trodnevna konferencija okupila je 40ak pastora, misionara i vjernika iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Njemačke, Portugala, SAD-a te Srbije.
Zimski kamp24 web cce

Zimovanje u CCE kampu

Zimski kamp Izazov održan od 21. do 24. veljače 2024. godine u hostelu Život je više u Tuku u blizini Mrkoplja, jednog od bisera Gorskog kotara.
CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama