Search
Close this search box.

Milosrđe

hand holding heart
Služba milosrđa utemeljena je 2005. godine kao dio Crkve cjelovitog evanđelja. Služba svoj rad ostvaruje posebno kroz posjete bolnicama, staračkim domovima, domovima za napuštenu djecu te drugim socijalnim ustanovama. Službu milosrđa sačinjava tim ljudi kojima je vjera u Boga potpuno promijenila živote, iscjeljujući ih od raznih bolesti i poroka sadašnjice, kao što su ovisnosti o opijatima, alkoholu i tome slično. Služba pomaže svim ljudima kojima je potrebna riječ utjehe, molitve, ohrabrenja i bilo koji socijalne pomoći. Program službe milosrđa uključuje individualni i grupni rad s ljudima u bolnicama i socijalnim ustanovama te privatnim domovima.

Misija

Pomoći i navjestiti Evanđelje na praktičan način oboljelima od zaraznih i neizlječivih bolesti; udovicama, napuštenoj djeci i socijalno ugroženima

Vizija

  • Brinuti za udovice i socijalno ugrožene u lokalnim crkvama i društvu prvenstveno na području grada Zagreba i okolice.
  • Utemeljiti humanitarnu zakladu “Mladen Justinić” za socijalno ugrožene stanovnike grada Zagreba i okolice.
  • Uspostaviti blisku suradnju sa socijalnim službama i ustanovama grada Zagreba.

Služba milosrđa dolazi na mjesto ljudske potrebe bez obzira je li to privatna kuća ili stan, bolnica, starački dom ili bilo koja druga socijalna ustanova. Također surađuje s javnim i socijalnim ustanovama, tvrtkama te vjerskim zajednicama reformacijske baštine koje su voljne pomoći stručnom ili nekom drugom vrstom pomoći. Služba milosrđa financira se isključivo dobrovoljnim prilozima.

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama