Search
Close this search box.
BezIzlikeBlank

budi za ISUSA uključi se dođi pjevaj veseli se sudjeluj podijeli pizzu sviraj druži se glumi pomogni voli moli se Bez izlike!

Vjerujemo da mladi zaslužuju svoje vrijeme i svoje mjesto i zbog toga Crkva cjelovitog evanđelja organizira tjedne sastanke za mlade pod nazivom “Bez izlike!”. To su druženja posebno organizirana i namijenjena tinejdžerima i mladima na kojima se uz zajedništvo, igre i razgovore mogu izraziti na način na koji žele. Prolazimo kroz aktualna pitanja i situacije s kojima se susreću i suočavaju mladi u svakodnevnom životu. Mladi su bitan dio svakog društva, oni su budućnost, nose žar i nadu za promjene u društvu. I sama Biblija je puna mladih ljudi koji su vjerovali u jedinog pravog Boga, Stvoritelja neba i zemlje i svojim ga životima slavili, a On je kroz njih donosio promjene. 

Kršćanski način života u crkvi i izvan nje se ne bi trebao bitno razlikovati. Stoga dio naših sastanaka sadrži učenja temeljena na Bibliji kao Riječi Božjoj čija je svrha pripremanje mladog čovjeka za život da bude učenik Isusa Krista te kao Njegov izaslanik, snagom Duha Svetoga, predstavlja Božje Kraljevstvo na zemlji. 

Svake srijede u 19h

Naša misija je opremiti mlade za život sukladan Božjoj Riječi, kako bi stekli biblijski pogled na život, te živjeli mudrim kršćanskim stilom. Naša vizija je da kao učenici Isusa Krista utječemo na sve dijelove društva: obitelj, crkvu, školstvo, ekonomiju, vladu, sudstvo, glazbu i zabavu da bi Božje Kraljevstvo raslo.

PODIJELI S FRENDOVIMA

cce.hr .bez izlike transparent

SKENIRAJ ZA OVU STRANICU

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest
Email
Telegram
CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama