Search
Close this search box.
DVA NEDJELJNA BOGOSLUŽJA
🇭🇷 🇺🇦 10:00
🇭🇷 🇺🇸 🇬🇧 13:00
BOGOSLUŽJE
Nedjeljom i srijedom
uz prijevod 🇺🇦 🇺🇸 🇬🇧
Detaljnije
OBITELJ
Zajedništvo i druženje
EDUKACIJA
Biblijska učenja i seminari
Doznaj više
MLADI
Događanja, kampovi, grupe
Priključi se
CRKVA ZA DJECU
Najmlađi superjunaci s Gospodinom
Doznaj više
Previous slide
Next slide

Vijesti

vodeno krštenje CCE 52

CCE Krštenje- Lipanj 2024

U subotu, 29.06. u 18 sati na zagrebačkom Jarunu kršteno je 20 osoba raznih dobi i nacionalnosti kojima je zajedničko jedno: odluka da žele slijediti Isusa Krista.
Konferencija za poduzetnike Transformacija Tržišta

Konferencija za poduzetnike: Transformacija tržišta

Hrvatska udruga poduzetnika Philos održala je godišnju Konferenciju tržišta koja je u zagrebačkom hotelu Westin okupila brojne poduzetnike.
Ljetni kamp Izazov 24 web

Poziv mladima 13-19 godina na ljetni kamp Izazov 2024.

Ovogodišnji kamp tematskog naziva „Pozvani“ trajat će od 12. do 17. kolovoza. Rok prijave do 10. 7. 2024. Uvjeti plaćanja i prijava nalaze se na poveznici u tekstu.

Propovijedi

Hailey Wood

Devoted to the Lord- an Exercise in Trust and Surrender

To devote something fully to the Lord requires both trust and surrender. Are you willing to trust precious parts of your life into God’s hands, even to the point of letting Him take them away completely?

Danil Semenenko

Idemo na Kavu

Biblija nam govori da bolesni trebaju liječnika, a ne zdravi i kako je Bog izabrao lude da posrami mudre. Ponekad čujemo od vjernika da im treba “novo” učenje, ali pravo pitanje je kako koriste “staro” učenje u svojim životima.

Mario Dučić

Vapaj iz spilje

Ponekad se mi kao vjernici nađemo na nekim mjestima ili kušnjama za koje naš vrhovni pastir, Isus ne daje objašnjenje i ne razumijemo zašto on to čini.

nadolazeći događaji

17 srp 2024
19:00 - 20:30
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Crkva cjelovitog evanđelja, Zagrebačka cesta 227, Zagreb

17 srp 2024
19:00 - 20:30
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Sastanci za mlađe tinejdžere: Bez izlike!

Crkva cjelovitog evanđelja, Zagrebačka cesta 227, Zagreb

17 srp 2024
19:00 - 20:30
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Sastanci za starije tinejdžere i studente: Bez cenzure!

Crkva cjelovitog evanđelja, Zagrebačka cesta 227, Zagreb

21 srp 2024
09:30 - 09:45
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Crkva cjelovitog evanđelja, Zagrebačka cesta 227, Zagreb

No event found!

Redovite Aktivnosti

Bogoslužje nedjeljom

Nedjelja je dan kada se vjernici okupljaju u Božjemu domu kako bi proslavili Njegovo ime. Boga slavimo glazbom, molitvom i slušanjem propovijedi.

Molitva

Da bi mogao duhovno rasti i razvijati se, vjernik mora uspostaviti odnos sa svojim Bogom kroz razgovor, odnosno, molitvu. Molitva je temelj osobne pobožnosti.

Učeništvo

Činimo po zapovijedi Isusa koji je oko sebe okupio učenike i poučavao ih, tumačio im Božju Riječ te im je zapovjedio da poučavaju druge kao što je i on njih.

Evangelizacija

U širenje Radosne vijesti, evanđelja, Isus je pozvao sve kršćane. Na svakome kršćaninu leži sveta zadaća širenja Njegova Kraljevstva već ovdje na zemlji u miru i ljubavi.

Milosrđe

Služba sastavljena od osoba kojima je Krist promijenio život služe u bolnicama, staračkim domovima, domovima za napuštenu djecu i drugim socijalnim ustanovama.

Crkva za djecu

Crkva za djecu je vitalna za zdrav život zajednice. Učinili smo ovu aktivnost zanimljivom i zabavnom kako bi djeca mogli učiti o Isusu Kristu kroz igru.

CCE Web Shop

Riječ pastora

Mario Ducic 2023 T1 WHT 600x900 for Homepage v2

dobro došli u crkvu cjelovitog evanđelja

Crkva cjelovitog evanđelja kršćanska je zajednica koja stavlja naglasak na osobno duhovno iskustvo, obraćenje i vjeru u Gospodina Isusa Krista. To znači da su vjernici doživjeli Božji dodir koji je promjenio njihove živote te su odlučili slijediti Boga i živjeti prema uputama  koje nam daje Njegova riječ, Biblija. Mnogi od njih, ako ih pitate, rado će vam ispričati o promjeni koju su doživjeli nakon obraćenja i predanja Isusu. Vjernici se okupljaju svake nedjelje, kao i drugim danima u tjednu, kako bi kroz glazbu slavili Boga, uživali u zajedništvu s drugim vjernicima, zajedno molili te iskusili Božju prisutnost.

Crkva cjelovitog evanđelja stavlja naglasak na kvalitetno zajedništvo vjernika koje se očituje u uzajamnoj brizi i pomoći, kao i na aktivno navještanje načela Božjeg kraljevstva kroz razne crkvene aktivnosti u našem gradu i zemlji. Nadamo se da ćete se dobro osjećati među nama i da će vas Kristova riječ ohrabriti i pozvati na razmišljanje. Naša je molitva i želja da Isusa Krista prihvatite kao svog Spasitelja i aktivno nam se  pridružite u širenju Božjeg kraljevstva.

Mario Dučić, pastor Crkve cjelovitog evanđelja

Fotogalerija

kako do nas

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama