Search
Close this search box.

Donacije

Dragi prijatelji Crkve,

ukoliko želite financijski doprinijeti radu Crkve cjelovitog evanđelja koja se financira uz dobrovoljne priloge vjernika te sredstva iz državnog i gradskog proračuna, možete to učini financijskom donacijom na poslovni ujedno i devizni račun Crkve. Smatrate li potrebnim naglasiti područje koje želite poduprijeti uz donaciju naznačiti njenu svrhu. Popis aktivnosti donosimo u nastavku.

Podaci o banci Crkve /Bank data
Naziv banke / Bank name: ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK d.d.
Sjedište /Address: Jadranski trg 3a, 51000 Rijeka, RH
SWIFT/ BIC: ESBC HR22

IBAN: HR1024020061101050146
Naznačeni IBAN je poslovni i devizni račun Crkve

Donacije putem stripe servisa

Donacije trajnim nalogom

QR za trajni nalog

jednokratne donacije

QR za jednokratnu donaciju

Ljetni kampovi

Hrvati tradicionalno za vrijeme godišnjeg odmora u ljetnim mjesecima posjećuju različita mjesta na obali i u unutrašnjosti. Prije nekoliko godina prepoznali smo tu tradiciju kao oblik evangelizacije i tako započeli s našim ljetnim kampom “Izazov” na koji kršćani dolaze sa svojim nespašenim prijateljima kako bi uživali u ljepotama Hrvatske, upoznali Kristovu ljubav te čuli poruku evanđelja. Tijekom proteklih nekoliko godina imali smo financijske poteškoće u održavanju ove službe. Željeli bismo ukloniti tu prepreku te time omogućiti dolazak svima, bez obzira na financijske mogućnosti, a posebice nespašenim prijateljima. Iznos od 4 000 € godišnje pomogao bi nam da stipendiramo one koji ne mogu sami pokriti troškove sudjelovanja u kampu i omogućimo im isto.

U mnogim predjelima Hrvatske evanđelje još nije propovijedano zbog čega smo primorani na kreativne načine njegovog širenja. Osim naših tjednih aktivnosti, poruku evanđelja dijelimo putem društvenih mreža, evangeliziramo putem koncerata, predstava i posebnih evangelizacijskih službi/seminara.

Potrebno nam je 4 000 € godišnje za sljedeće:

Muzička služba

Kasnih devedesetih prošlog stoljeća Bog je među članovima Crkve podigao ljude koji su osnovali službu slavljenja i obožavanja i glazbeni bend koji su nazvali “Bez Kompromisa”. Bend je uskoro stekao reputaciju kao jedan od najboljih kršćanskih bendova u Hrvatskoj, zbog čega su bili traženi gosti na kršćanskim festivalima diljem zemlje. Bog je također pomazao članove da pišu svoje vlastite pjesme slavljenja i obožavanja. Vjerujemo da je izvorna hrvatska duhovna glazba (glazba izvorno napisana na hrvatskom jeziku) iznimno važna za hrvatski narod. “Bez Kompromisa” je izdao dva albuma uživo koje sadrže pjesme koje su napisali članovi benda: “Ustani Gospode!” i “Pred Svetim Kraljem”. Treći autorski album snimljen je u studiju na hrvatskom i engleskom jeziku. Svrha našeg služenja kroz glazbu nije samo slavljenje i obožavanje Boga, nego i širenje evanđelja. Vjerski korijeni Hrvatske i ljubav naroda prema glazbi otvaraju vrata za širenje evanđelja kroz kršćansku glazbu. Iznos od 3 500 € godišnje pomoći će nam u popravku instrumenata i nabavci nove opreme, a trošak snimanja novog albuma iznosi cca 5 000 €.

Izdavaštvo

Budući da razumijemo važnost kršćanske literature u duhovnom rastu, težnja nam je učiniti je dostupnom vjernicima u Hrvatskoj. Osim nekoliko knjiga prevedenih i izdanih na hrvatskom jeziku, u Hrvatskoj nema puno kršćanske literature. Stoga smo započeli s pisanjem i tiskom knjiga i materijala za podučavanje kao posebnom službom. Iznos od 4 600 € za ovu službu pomoći će nam da prevedemo i tiskamo knjige neophodne za duhovni rast.

Služba milosrđa

Godine 2005. naš brat Mladen Justinić imao je želju i breme dosegnuti udovice, potrebite i ljude u nevolji te je tako započela služba milosrđa. To je služba kroz koju nastojimo posjećivati i odjenuti ljude u potrebi i posjećivati bolesne u bolnicama. Godinu dana nakon toga, Mladen je otišao Gospodinu, ali služba se nastavila pod vodstvom drugih koji također imaju želju pomoći onima koji si ne mogu sami pomoći. Najveća potreba ove službe je pomoć u podmirivanju osnovnih životnih potreba koje procjenjujemo na 6 000 € godišnje. Socijalne službe u Hrvatskoj nisu u mogućnosti pružiti dostatnu pomoć, čime Crkva ima priliku ispuniti Božju zapovijed da se brine za siromašne.

Biblijski institut “Duh života”

Biblijski institut “Duh života” osnovao je dr. Dean Hackett 2002. godine kao podružnicu „Spirit Life Ministries Internationala“ s trogodišnjim programom za podučavanje novih vjernika i njihove obuke za jednu od službi. Ako želite saznati više o institutu “Duh života” posjetite našu web stranicu. Godišnje financijske potrebe instituta su 2 000 € a pokrivaju troškove literature, materijala i opreme za poučavanje.

Dječja služba

Kroz Bibliju možemo vidjeti kako je Bog dao upute svom narodu da poduči generaciju koja dolazi. Smatramo se odgovornima za stvaranje čvrstih temelja u srcima djece i mladih kako bi oni u budućnosti služili u Božjem kraljevstvu. Naša crkva ima službu za djecu koja aktivno i kreativno prenosi Božju riječ i njezine principe u srca malenih kroz biblijske priče, kreativne aktivnosti, dramu i igru. Jedna od najvećih potreba ove službe je opremanje prostora i didaktička pomagala zbog porasta broja djece. Iznos od 3 000 € godišnje pomogao bi u kupnji materijala i pomagala potrebnih za kreativne radionice i igre , literaturu i materijale za podučavanje te igračke.

Obuka voditelja

Dio naše vizije je podučiti voditelje da učinkovito vode različite službe u Crkvi te da donesu evanđelje u nedosegnuta područja Hrvatske. Svakog siječnja organiziramo odmor i obuku za voditelje. To je vrijeme za opuštanje, ali i za dijalog, učenje i rast. Također, svake godine pozivamo posebnog gosta da dođe i s nama podijeli načela vodstva. Za troškove smještaja i organizacije tog seminara potrebno nam je 1500 € godišnje.

podijeli, pošalji, isprintaj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama