Search
Close this search box.

Vijesti

Otvaranje Crkve u Zenici23

Pastor Dučić nazočio svečanosti otvaranja BP Crkve u Zenici

Povodom otvaranja novog crkvenog doma BPC u Zenici, pastor CCE-a uručio Dariju Kapinu posebno priznanje za vjernost u služenju i izgradnju Crkve u Bosni i Hercegovini
DUCIC U SAD 23 web

ZAVRŠIO OVOLJETNI PASTORALNI POSJET DR. DUČIĆA CRKVAMA U SAD-u

Kao gostujući govornik i propovjednik, dr. Dučić obišao je vjerske zajednice u Oregonu, Washingtonu, Idahu, Kaliforniji i Arizoni (SAD) te propovijedao u njih 15-ak.
Razumijevanje nadnaravnog web

Održan seminar o razumijevanju nadnaravnog

Dok se „svijet trudi obezvrijediti ljudski život negativističkim čudesima“, uvodno je naglasio Whiston,  Riječ Božja poziva na razumijevanje nadnaravnog, na čudesa utemeljena na darovima Duha Svetoga (Rim 12:6-8).
Jeffrey Whiston sa suprugom Coco

TRODNEVNI SEMINAR – RAZUMJETI NADNARAVNO

Seminar na temu uloge nadnaravne službe u Crkvi u obraćenju izgubljenih te važnosti življenja u krštenju Svetim Duhom i u neprekidnom ispunjenju Njime.
KampIzazov23 web

Da, mi smo rasprodani za Krista, poručuju mladi s ovogodišnjeg CCE kampa

Program kampa s nizom zanimljivih tematskih radionica, s glavnom temom „rasprodani“ za Gospodina, temeljio se na Božjoj Riječi i kršćanskoj poduci o mudrosti koju su podijelili iskusni učitelji i voditelji službi mladih Crkve cjelovitog evanđelja.
KampZakoraci23 web

Vidimo se 2024. na drugom izdanju dječjeg kampa „Zakorači“

Uspješno je završen prvi CCE-ov ljetni dječji kamp zvan „Zakorači“. Na edukativnom programu, koji je sadržavao brojne sportske igre i kreativne radionice, od 3. do 7. srpnja u Zelenoj dolini pokraj Petrinje sudjelovali su dječaci i djevojčice od sedam do dvanaest godina...
CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama