Vijesti

Božićniprogram22web_novo

Božić djetetu je spreman. Prijave su u tijeku

Važno: Registracija za Božićni program je završena s datumom 16. prosinca u 9 sati. Zahvaljujemo svima na velikom odazivu.
Obuka volontera projekta Božić djetetu

Veliki odaziv volontera u projektu Božić djetetu 2022.

Nacionalni tim za koordinaciju evangelizacijskog projekta za najmlađe „Božić djetetu“ u Hrvatskoj održao je u Zagrebu u sjedištu Crkve cjelovitog evanđelja 26. studenoga, obuku hrvatskih volontera
FONIRAJ ME-grupna fotka-web

Sjajan odgovor mladih na prvu CCE Konferenciju „Foniraj me“

Konferencija pod nazivom „Foniraj me“ okupila je 21. i 22. listopada mlade (16+) iz različitih krajeva Hrvatske i otvorila niz pitanja čiji su odgovori svojevrsna pomoć ovom naraštaju za odabir biblijskih vrijednosti u životu.
Foniraj me v3.0

Prva Konferencija za mlade 16+ “Foniraj me”

Nakon niza uspješnica u radu s mladima, CCE ove godine organizira prvu Konferenciju za mlade 16+, 21-22.  listopada.
Profesorica Tolić s polaznicama škole hrvatskog jezika 2022

Završila ljetna intenzivna škola hrvatskog jezika za Ukrajince

Putevima hrvatskih književnika i njihovih spomenika u središtu Zagreba, 27.8.2022, završila je ljetna intenzivna škola hrvatskog jezika za Ukrajince u sklopu misijske pomoći CCE.
Kamp Izazov-5 2022

Kamp Izazov #5 koji je nadvladao sve – izazove!

Ovogodišnji Ljetni kamp Izazov #5 za mlade nadvladao je sve izazove: od broja sudionika, do organizacije sportskih i duhovnih aktivnosti, slobodnih trenutaka i učenja, rasta u prijateljstvu i zajedništvu.

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama