Search
Close this search box.
Poduzetnicka vecera Artis 1

Poduzetnička večera Artis programa

Kršćanski poduzetnici okupljeni u Artis učenju Crkve Cjelovitog Evanđelja i poduzetnici iz redova udruge Philos koja ih okuplja, organizirali su u utorak, 26. travnja u restoranu Brenner u Zagrebačkoj cesti 194 zajedničku večeru (19 sati)

Kršćanski poduzetnici okupljeni u Artis učenju Crkve Cjelovitog Evanđelja i poduzetnici iz redova udruge Philos i njenih suradnika te partnera, organizirali su u utorak, 26. travnja u restoranu Brenner u Zagrebačkoj cesti 194 zajedničku večeru (19 sati).

Srdačno druženje uz temu “Božje vodstvo kroz poslovanje” bila je prigoda za razmjenu iskustva, ideja te interaktivni poticaj aktivnostima i poslovnom stvaralaštvu koji su u zahtjevnim uvjetima izazov svakom poduzetniku. Ovakva druženja koja koordinira voditeljica Artis programa za poduzetnike Dajana Šehić, prakticiraju se redovito dvomjesečno i veliki su doprinos boljem razumijevanju božjih načela poslovanja te praktične poduzetničke aktivnosti.


Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama