Search
Close this search box.

Za poduzetnike: ARTIS

people carry 1
Crkva cjelovitog evanđelja je pokrenula službu za pomoć i podršku poduzetnicima i vođama na tržištu. Vođeni idejom da transformaciju tržišta mogu donijeti kršćanski principi, odlučili smo pokrenuti mjesečna proučavanja i zajedničku molitvu za rast i razvoj kršćanskih poduzetnika, ohrabrenje u teškim situacijama i molitvenu podršku. Naše poslove stavljamo u službu Kraljevstva Božjeg i trudimo se voditi ih prema principima Božje Riječi.

Cilj

Cilj predavanja je podučiti poduzetnike na koji način u skladu s Božjom riječju mogu unaprijediti svoje poslovanje, odnos sa zaposlenima i partnerima te kako nadvladati poteškoće u poslovnom svijetu.

voditelj

Ova besplatna učenja vodi Dajana Šehić. Osim korisnog znanja, ovo je prilika za umrežavanje i razmjenu iskustava s drugim poduzetnicima koji se nalaze u istim situacijama. Učenja su organizirana jednom mjesečno i to svaki zadnji ponedjeljak u mjesecu.

Facebook stranica

Našu Facebook stranicu s aktualnim događanjima možete naći na linku: https://www.facebook.com/ARTIS-2059225257525257.

Galerija

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama