Online usluge

Tomislav Krušec

Član
Informatički inženjer. Suprug, otac 2 djece. IT podrška, audio i tonski tehničar u CCE.

Svjedočanstvo

Moje upoznavanje Isusa krenulo je u srednjoj školi, iako sam i prije shvaćao da postoji nešto dublje oko Boga, no religija je tu spoznaju prilično dobro gušila. Sa svojih 18 godina sam prihvatio Isusa Krista kao svog spasitelja i od tada je moj put ispunjen divnim spoznajama i otkrivenjima te svjedočanstvima da je Duh Sveti stvaran kao vjetar, te prožima našu unutrašnjost i čini nas osjetljivima na Božju Riječ. Hod s Isusom je jedinstven za svakog tko Ga pozove u svoj život, a vječnost je divan nastavak.

Životopis

Trenutno radim kao sistem inženjer u informatici te se dalje usavršavam u tom području. Rođen sam i odrastao u Zagrebu, a 2012. godine završio sam specijalistički studij informatike na Tehničkom Veleučilištu u Zagrebu. Oženjen sam suprugom Ivanom i otac dvoje prekrasne djece. Služim u Crkvi u nekoliko službi (kao informatička podrška, tehničar audio snimanja i ton majstor na mix-pultu za bend „Bez Kompromisa“). U slobodno vrijeme volim pogledati dokumentarne filmove.

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama