Search
Close this search box.
Danijel i Gris Behin 2022 T2 WHT 600 v2
Misijska pomoć

Danijel Behin i Griselda Romero Gleason Behin

Voditelj
Požrtvovan bračni par koji sva svoja znanja usmjerava za pomoć ljudima u potrebi.
Misijska pomoć

Danijel Behin i Griselda Romero Gleason Behin

Voditelj
Požrtvovan bračni par koji sva svoja znanja usmjerava za pomoć ljudima u potrebi.

Danijel Behin rodio se u Čakovcu, a odrastao je u Varaždinu, gdje je stekao osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Griselda Behin rodila se u Meksiku u državi Veracruz i školovala se za rad s djecom s posebnim potrebama. Oboje imaju dugogodišnje radno iskustvo u gospodarskom području, posebice transportu (Danijel) i rad s generatorima (Griselda). Vjenčani su i žive Varaždinu te surađuju s CCE i drugim srodnim vjerskim zajednicama na projektima kojima se promiču biblijske vrijednosti među mladima.

Oboje su 2014. godine završili trogodišnji Biblijski koledž Christ for the Nation Institute u Dallasu (Texas) i diplomirali na praktičnoj teologiji u području obiteljskog života i rada s djecom, što im je i danas temelj u njihovom služenju mladim naraštajima. Požrtvovan bračni par sva svoja duhovna i humanitarna iskustva, znanja i vještine stavio je u službu rada s djecom, organizirajući brojne domaće i međunarodne kampove i radionice, festivale (posebice gospel glazbe), promičući temeljne biblijske vrijednosti, ali i druge kategorije društvenog života, kao što su kultura i sport u kojem je Danijel u mladosti stasao u vrhunskog atletičara. Od ožujka ove godine intenzivno rade kao CCE koordinatori misijske pomoći izbjeglim osobama iz Ukrajine.

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama