Pritisnuti, ali ne pritiješnjeni

Zanimljivo je promatrati kakvu sliku mi kao ljudi imamo o Bogu. Ponekad Ga zamišljamo kao udaljenog, velikog, strašnog kralja, ali slika Boga bi trebala biti potpuno drugačija. Bog nam je otac koji brine o nama i štiti nas. Sotona, kao bog ovog svijeta, mrzi vjernike i zato često s njegove strane dolaze razni pritisci, ali veliki Bog koji živi u nama pomaže nam izdržati i pobijediti pod pritiscima…

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

Danil Semenenko

Danil Semenenko

Danil Semenenko rodio se u Ukrajini gdje je odrastao i školovao se. Osnivač je i vlasnik tvrtke Nuga Best specijalizirane za medicinsku opremu u tretiranju lokomotornog sustava s predstavništvima u Zagrebu i Rijeci. Posljednjih godina živi u Hrvatskoj u kojoj je, prema vlastitim riječima, našao veliko prijateljstvo i kršćansko zajedništvo. Danas služi kao đakon i propovjednik u Crkvi cjelovitog evanđelja. Rado govori o istinskim dubokim privilegijama hoda s Bogom za koje drži da se jedino mogu naći u suživotu s Njim. Duhovit i otvoren, rado dijeli svoju radost poznavanja Gospodina još od malih nogu u kršćanskoj obitelji koja mu je ugradila duboku vjeru u Gospodina. Oženjen je i otac dvojice dječaka.

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama