On lomi okove

Ne događa se ništa novo pod suncem. Bolesti su bile oduvijek. Ekonomska situacija je promjenjiva. Duhovna atmosfera nikada nije bila idealna.  Ovisnosti su opća pojava. Svugdje oko nas depresija, paranoja, strahovi i panika. Općenito, atmosfera koja vlada danas u svijetu nije ništa novo. Biblija najavljuje još gora vremena u budućnosti. Nema ništa novog i ničega što opet neće biti. Koje je rješenje? Ima li nade za ovu situaciju? Kome ćemo se uteći i gdje ići po pomoć? Jedino rješenje je ime Isus. To ime je iznad svakog drugog imena. U tom imenu je spasenje, oslobođenje i iscjeljenje. Isus Krist je uskrsnuo i On je živ. On je rješenje za sve situacije. Isus Krist lomi okove. On oslobađa zarobljene. Isus Krist je isti jučer, danas i zauvijek. On lomi okove!

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

Ivan Rukavina

Ivan Rukavina

Ivan Rukavina rodio se u Zagrebu. Nakon fakultetske izobrazbe za turističkog menadžera, gotovo dva desetljeća obnašao je niz odgovornih i vodećih dužnosti u turizmu. Danas je uspješan poduzetnik. Voli film, osobito dokumentarni, bavio se nogometom, ali i danas se sportom bavi rekreativno (nogomet, biciklizam, fitness). Učenje, poučavanje i trajnu edukaciju smatra izuzetno važnom pretpostavkom za izvrsnost, kako u profesionalnom, tako i duhovnom razvoju i doprinosu zajednici. Odgovoran je i revnostan propovjednik Crkve cjelovitog evanđelja. Osobno svjedoči Božjoj ljubavi i izvrsnosti u svim područjima svojeg života. Oženjen je i otac jednog dječaka.

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama