Search
Close this search box.

Najmoćnija sila svemira

Danas ćemo govoriti o Evanđelju kao najmoćnijoj silu u svemiru. Trenutno se ne događa ništa veće u svemiru od Evanđelja. Kršćanstvo je najvažnija realnost. O toj realnosti ovisi vječnost. Govorimo o sili koja je iz ničega stvorila svemir, galaksije, život, čovjeka, sve vidljivo i nevidljivo. Govorimo o sili koja je iznad materijalne dimenzije. Sila, toliko velika i snažna da se ne može s ničim usporediti. Ništa materijalno, duhovno, stvoreno ne može joj biti ravno. Niti jedan događaj u povijesti i današnjici.  

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

Ivan Rukavina

Ivan Rukavina

Ivan Rukavina rodio se u Zagrebu. Nakon fakultetske izobrazbe za turističkog menadžera, gotovo dva desetljeća obnašao je niz odgovornih i vodećih dužnosti u turizmu. Danas je uspješan poduzetnik. Voli film, osobito dokumentarni, bavio se nogometom, ali i danas se sportom bavi rekreativno (nogomet, biciklizam, fitness). Učenje, poučavanje i trajnu edukaciju smatra izuzetno važnom pretpostavkom za izvrsnost, kako u profesionalnom, tako i duhovnom razvoju i doprinosu zajednici. Odgovoran je i revnostan propovjednik Crkve cjelovitog evanđelja. Osobno svjedoči Božjoj ljubavi i izvrsnosti u svim područjima svojeg života. Oženjen je i otac jednog dječaka.
CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama