Search
Close this search box.
Dizajn bez naslova 7

Zimski kamp #Izazov

Ove godine CCE je odlučila organizirati zimski kamp za naše tinejdžere tijekom božićnih praznika i to od 29.12.2021. do 01.01.2022. Covid nam je odmah u početku donio izazove. Tjedan dana prije kampa gotovo svi voditelji i jedan kuhar su završili s covidom ili u samoizolaciji. Razmišljali smo o otkazivanju, ali nas je vodio osjećaj da trebamo ustrajati.

Ove godine CCE je odlučila organizirati zimski kamp za naše tinejdžere tijekom božićnih praznika i to od 29.12.2021. do 01.01.2022. Covid nam je odmah u početku donio izazove. Tjedan dana prije kampa gotovo svi voditelji i jedan kuhar su završili s covidom ili u samoizolaciji. Razmišljali smo o otkazivanju, ali nas je vodio osjećaj da trebamo ustrajati. Bonnie je na kraju preuzela vođenje kampa, jer je i voditelj kampa bio u izolaciji, bolestan, ali Bog je bio vjeran.

Bog je imao poseban plan za te tinejdžere. Novi volonteri uskočili su u zadnji tren da zauzmu mjesta onih koji nisu mogli doći i uspjeli smo nastaviti s planiranim programom.

Bog je snažno djelovao tijekom ovog perioda i ovaj put smo čuli svjedočanstva mladih i njihovih roditelja koji su primijetili promjene na svojoj djeci po dolasku s ovog kampa.

Naši volonteri vrijedno rade na pripremama programa za Ljetni kamp i jedva čekamo čuti nova svjedočanstva.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama