Search
Close this search box.
Profesorica Tolic s polaznicama skole hrvatskog jezika 2022

Završila ljetna intenzivna škola hrvatskog jezika za Ukrajince

Putevima hrvatskih književnika i njihovih spomenika u središtu Zagreba, 27.8.2022, završila je ljetna intenzivna škola hrvatskog jezika za Ukrajince u sklopu misijske pomoći CCE.

Putevima hrvatskih književnika i njihovih spomenika u središtu Zagreba, u subotu, 27. kolovoza ove godine, završila je ljetna intenzivna škola hrvatskog jezika za Ukrajince u sklopu misijske pomoći Crkve cjelovitog evanđelja.

Nastavu je tijekom srpnja i kolovoza vodila profesorica hrvatskog jezika Branka Tolić koja je u fondu od 70 sati koliko traje početni tečaj stranog jezika, obradila niz tema kao i gradivo od vitalne važnosti za dobro snalaženje u svakodnevici i gradu u koji su izbjegli zbog rata u Ukrajini.

Predavanja, koja su bila zanimljiva, kreativna, poučna, prilagođena različitim početnim pozicijama u znanju jezika, okončana su završnom provjerom koju su, kako je izvijestila profesorica Tolić svi uspješno položili te tako potvrdili dobre temelje za daljnje učenje, slušanje, čitanje i pisanje do samostalnog govorenja hrvatskog jezika.

Prema rezultatima upitnika o zadovoljstvu školom, svi polaznici bi rado nastavili učenje hrvatskog jezika kojeg je Crkva organizirala u vlastitom prostoru (Zagrebačka cesta 227) uz sve uvjete za dobru i učinkovitu nastavu.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama