Search
Close this search box.
Krstenje u vodi18.6.22web

Završena ljetna serija učenja Biblijskog instituta „Duh života“

Učenjem o upoznavanju obitelji i krštenjem u vodi desetak polaznika i članova Crkve, završena je ovogodišnja serija poučavanja Biblijskog instituta „Duh života“ Crkve cjelovitog evanđelja.

Učenjem o upoznavanju obitelji i krštenjem u vodi (18. lipnja) desetak polaznika i članova Crkve, završena je ovogodišnja serija poučavanja Biblijskog instituta „Duh života“ Crkve cjelovitog evanđelja. Upoznavanje obitelji, osoba i djelo Duha Svetoga, učeništvo, kako postati Kristov poslanik i uopće kako postati poput Isusa, dio je programa koji se semestralno provodi prema programu Instituta.

Biblijski institut “Duh života” nastao je sa svrhom osposobljavanja i poduke vjernika o praktičnim biblijskim načelima koji im mogu pomoći da što učinkovitije žive svoj kršćanski život i utječu na zajednicu kojoj pripadaju. Učenja im također donose znanja i vještine koja su neophodna u različitim aktivnostima i djelovanjima Crkve, sukladna njihovim unutarnjim pozivima i darovima te motivaciji i izboru.


Upis novih polaznika slijedi u jesenskim terminima.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama