Search
Close this search box.
KampZakoraci23 web

Vidimo se 2024. na drugom izdanju dječjeg kampa „Zakorači“

Uspješno je završen prvi CCE-ov ljetni dječji kamp zvan „Zakorači“. Na edukativnom programu, koji je sadržavao brojne sportske igre i kreativne radionice, od 3. do 7. srpnja u Zelenoj dolini pokraj Petrinje sudjelovali su dječaci i djevojčice od sedam do dvanaest godina...

Uspješno je završen prvi CCE-ov ljetni dječji kamp zvan „Zakorači“. Na edukativnom programu, koji je sadržavao brojne sportske igre i kreativne radionice, od 3. do 7. srpnja u Zelenoj dolini pokraj Petrinje sudjelovali su dječaci i djevojčice od sedam do dvanaest godina. Glavni motiv kampa – pitanje Tko je najveći superjunak? – pokazao je da djeca itekako mogu prepoznati junaštvo u vrijednostima prijateljstva i suradnje.

”Vrijedilo je,” kazala je jedna od voditeljica, ”svakog trenutka provedenog u zajedništvu kakvo inače može dati kamp. Da, išli bismo ponovno, ne samo zbog predivne prirode već zbog spremnosti dječjih srca da prime Božju ljubav te da je podijele u radosti igre i druženja. Mnogi bi u svojoj dječjoj radosti ostali još danima,” zaključak je jedne od „zamjenskih“ mama – voditeljica čiji je entuzijazam potvrda da će se dječji kamp Zakorači 2. održati i dogodine. ”Vidimo se,” obećanje je CCE-a voditelja za ljeto 2024.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama