Search
Close this search box.
Dizajn bez naslova 5

Veliki odaziv volontera u projektu Božić djetetu 2022.

Nacionalni tim za koordinaciju evangelizacijskog projekta za najmlađe „Božić djetetu“ u Hrvatskoj održao je u Zagrebu u sjedištu Crkve cjelovitog evanđelja 26. studenoga, obuku hrvatskih volontera

Nacionalni tim za koordinaciju evangelizacijskog projekta za najmlađe „Božić djetetu“ u Hrvatskoj održao je u Zagrebu u sjedištu Crkve cjelovitog evanđelja 26. studenoga, obuku hrvatskih volontera suradnika, njih 80 iz 30-ak crkvi u Hrvatskoj. 

U ovom velikom međunarodnom evangelizacijskom projektu Božić djetetu u nadležnosti organizacije Samaritan’s Purse koji se u Hrvatskoj održava četvrti put, sudjeluje više od sto zemalja. Proslava središnje božićne poruke rođenja Krista i Evanđelja za najmlađe prati podjela prikladnog poklona igračaka i slatkiša u kutijama za cipele, poznatog kao „shoebox“  a koje pripremaju djeca za djecu širom svijeta.

Inače proslava ovog posebnog dana u Crkvi cjelovitog evanđelja bit će u subotu, 17. prosinca od 10 do 12 sati.

Projekt Božić djetetu u Hrvatskoj vodi nacionalni tim u čijem su sastavu koordinatori Hana Melinščak (crkvena mobilizacija) Gorana Mikulić (učeništvo) Maro Pinčević (logistika) Petar Fabijanić (molitva) i Snježana Kovačević (financije). Timom koordinira pastor CCE-a Mario Dučić. 

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama