Search
Close this search box.
Foniraj23 web

Uspješno održana 2. CCE konferencija “Foniraj me”

Uz slavljenje, molitvu i duhovno poučavanje te radionice, Konferencija je bila posvećena temama o realnosti duhovnog svijeta. Poslušajte na https://www.youtube.com/@CCEZAGREB

Nakon prošlogodišnje izuzetno uspješne konferencije za mlade, u Crkvi cjelovitog Evanđelja 27. i 28. listopada održana je 2. konferencija “Foniraj me” kojoj su nazočili brojni mladi iz različitih krajeva Hrvatske.

Uz slavljenje, molitvu i duhovno poučavanje te radionice, Konferencija je bila posvećena temama o realnosti duhovnog svijeta, razumijevanju Božjeg poziva te duhovnom i društvenom potencijalu mladih.

Konferenciju “Foniraj me” je i ove godine vodio dvojac, Rebeca Batista iz Portugala, voditeljica omladinskih organizacija Europske Foursquare crkve i Foursquare crkvi u Portugalu te Ivan Špoljarić iz Evanđeoske pentekostne crkve Krista Kralja u Rijeci.

Rebeca De Castro Batista studirala je političke znanosti i međunarodne odnose, a svoja znanja integrira u duhovni rad s mladima širom Europe. Ivan Špoljarić, glazbenik i specijalist multimedijske produkcije, kada ne propovijeda ili ne vodi službu za mlade u matičnoj crkvi, pomaže crkvama u audio i video glazbenim aktivnostima. (cce/foto: A. Gudelj)

Sadržaj Foniraj me 23 možete poslušati na CCE YouTube platformi

Rebeca De Castro Batista – Misija duhovnog ratovanja
Ivan Špoljarić – Konferencija “Foniraj me” – 1.dan (“Pun kufer svega“)

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama