Search
Close this search box.
Transformacija Trzista 2022

Uspješno održana godišnja Konferencija kršćana poduzetnika 2022.

Udruga Philos u suradnji s Crkvom cjelovitog Evanđelja i Zakladom Rhema održala je 4. lipnja godišnju Konferenciju na temu Transformacija tržišta.

Udruga Philos u suradnji s Crkvom cjelovitog Evanđelja i Zakladom Rhema održala je 4. lipnja godišnju Konferenciju na temu Transformacija tržišta. Pod sloganom „U znanju je moć“ Konferencija je okupila vrsne predavače, uspješne kršćanske poduzetnike čija su iskustva ohrabrenja za mnoge koji žele ili nastoje razviti svoje poduzetničke ideje na kršćanskim načelima.

Konferencija je i ovaj put aktualizirala važnost poduzetništva i odgovornost koju ima u gospodarstvu Hrvatske a među zanimljivim izlaganjima našle su se teme kao što su kršćanin na tršištu, izazovi u poslovanju, strpljenje – ključ uspjeha, božji poziv, brak, služba i posao, promjene koje nose blagoslov i druge.


Svoja iskustva podijelili su direktorica tvrtke Albidus d.o.o. (Curaprox Croatia) Ines Švigač, direktor tvrtke Nugabest Danil Semenenko, vlasnik tvrtke za dostavnu službu East Express Goran Andrašec, pomoćnica pročelnika za poljoprivredu Varaždinske županije Ivana Golubić Horvat, odvjetnik i suvlasnik Master charter ltd Stipe Petričević, vlasnik agencije Putokaz Media Ivan Špoljarić. Brojnim polaznicima Konferencije svjedočanstvo o životnom i poslovnom putu iznio je direktor Bauwerk Group Hrvatska Igor Benaković.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama