Search
Close this search box.
Osoba i djelo Duha Svetoga

Učenja o osobi i djelu Duha Svetoga

U učenjima CCE-a sat vremena prije redovitog nedjeljnog bogoslužja (9:30) ovaj put je riječ o bitnim temama o Duhu Svetom; zašto je došao, koje su mu osobine, uloga u našem životu, kako ga primamo i što je krštenje u Duhu Svetom te o plodovima duha i principima života po Duhu.

U učenjima CCE-a sat vremena prije redovitog nedjeljnog bogoslužja (9:30) ovaj put je riječ o  bitnim temama o Duhu Svetom; zašto je došao, koje su mu osobine, uloga u našem životu, kako ga primamo i što je krštenje u Duhu Svetom te o plodovima duha i principima života po Duhu.

Bog želi da imamo potpuno i pravilno duhovno znanje, da razumijemo osobu i djelovanje Duha Svetog. Bez poznavanja Duha Svetog kršćanstvo je nepotpuno.

O važnosti toga govori nam 1. Kor. 12:1 gdje apostol Pavao Korintskoj crkvi  poručuje «da što se tiče duhovnih darova, ne bih htio da ostanete u neznanju». Ono što Pavao želi reći crkvi u Korintu je sljedeće : «Ne želim da u vezi duhovnih stvari ostanete u neznanju». Ista poruka vrijedi i danas.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama