Search
Close this search box.
Jeffrey Whiston sa suprugom Coco

TRODNEVNI SEMINAR – RAZUMJETI NADNARAVNO

Seminar na temu uloge nadnaravne službe u Crkvi u obraćenju izgubljenih te važnosti življenja u krštenju Svetim Duhom i u neprekidnom ispunjenju Njime.

Crkva cjelovitog evanđelja u rujnu ove godine (22. – 24. 9.) organizira seminar na temu uloge nadnaravne službe u Crkvi u obraćenju izgubljenih te važnosti življenja u krštenju Svetim Duhom i u neprekidnom ispunjenju Njime.

Razumjeti nadnaravno daje nam duhovne darove koji nam pomažu razlikovati duhovni i prirodni svijet. Hodanje i slavljenje u Duhu Svetom stvaraju atmosferu nadnaravnog.
Tijekom seminara molit ćemo osobno za svako područje u našim životima koje treba nadnaravni Božji dodir.

Seminar je besplatan i održat će se u sjedištu Crkve, Zagrebačka cesta 227 s početkom 19 sati (petak i subota), odnosno 10:30 (nedjelja). Prijave nisu potrebne.

Gostujući govornik je Jeffrey L. Whiston, međunarodni propovjednik iz SAD-a.

Jeffery L. Whiston već 44 godine služi kao predavač, pastor, misionar, strateg i savjetnik. Kao međunarodni propovjednik služi u crkvama diljem svijeta a njegova je vizija donijeti poruku Krista svim ljudima.
Studirao je u francuskoj školi kuhanja „Le Cordon Bleu“ u Parizu, no svoju kuharsku karijeru je napustio
nakon što je bio radikalno spašen. Prošao je šest godina teološkog obrazovanja i obuke te sudjelovao u osnivanju crkava diljem Španjolske, Meksika i Sjedinjenih Američkih Država. Autor je brojnih knjiga na više jezika. Služi kao kapelan manje američke bejzbolske momčadi te nekoliko meksičkih momčadi. Cijela Whistonova obitelj je posvećena služenju Gospodinu. Jeffery i njegova žena Coco trenutno žive u Barceloni.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama