Aleksandra Vezmar

Zubni tehničar

“Dao mi je nadu koju nisam imala”

''Bog me je dotaknuo 2006. godine, oživio me, probudio je moju dušu i otvorio mi oči. Dao mi je nadu koju nisam imala. Tada sam bila u velikoj nevolji, ali je Gospod imao plan i izbavio me. Još uvijek se nalazim u tom njegovom planu i borim se da ostanem u njemu do kraja života, jer me tek sada čini onakvom kakvom me je zamislio i prije nego me je stvorio. ''

Bog me je dotaknuo 2006. godine, oživio me, probudio je moju dušu i otvorio mi oči. Dao mi je nadu koju nisam imala. Tada sam bila u velikoj nevolji, ali je Gospod imao plan i izbavio me. Još uvijek se nalazim u tom njegovom planu i borim se da ostanem u njemu do kraja života, jer me tek sada čini onakvom kakvom me je zamislio i prije nego me je stvorio. On iz mene izvlači uvijek ono najbolje. Daje mi snage svaki dan da idem i gledam naprijed. Ispunjena sam velikom zahvalnošću zbog svega što mi je dao i što mi daje svaki dan. Nikada me nije iznevjerio u nevolji i veliki je prijatelj koji me nikada neće napustiti! Uvijek će me saslušati i dati mi mudrost. Mir koji imam u Njemu ne može mi nitko uzeti, jer se On uvijek brine. Hvala ti, Isuse moj, na tvojoj milosti koja me nanovo rodila! Hvala ti!

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama