Search
Close this search box.
Head Dao mi je nadu koju nisam imala
Alexandra Vezmar

Aleksandra Vezmar

Zubni tehničar

“Dao mi je nadu koju nisam imala”

''Bog me je dotaknuo 2006. godine, oživio me, probudio je moju dušu i otvorio mi oči. Dao mi je nadu koju nisam imala. Tada sam bila u velikoj nevolji, ali je Gospod imao plan i izbavio me. Još uvijek se nalazim u tom njegovom planu i borim se da ostanem u njemu do kraja života, jer me tek sada čini onakvom kakvom me je zamislio i prije nego me je stvorio. ''

Bog me je dotaknuo 2006. godine, oživio me, probudio je moju dušu i otvorio mi oči. Dao mi je nadu koju nisam imala. Tada sam bila u velikoj nevolji, ali je Gospod imao plan i izbavio me. Još uvijek se nalazim u tom njegovom planu i borim se da ostanem u njemu do kraja života, jer me tek sada čini onakvom kakvom me je zamislio i prije nego me je stvorio. On iz mene izvlači uvijek ono najbolje. Daje mi snage svaki dan da idem i gledam naprijed. Ispunjena sam velikom zahvalnošću zbog svega što mi je dao i što mi daje svaki dan. Nikada me nije iznevjerio u nevolji i veliki je prijatelj koji me nikada neće napustiti! Uvijek će me saslušati i dati mi mudrost. Mir koji imam u Njemu ne može mi nitko uzeti, jer se On uvijek brine. Hvala ti, Isuse moj, na tvojoj milosti koja me nanovo rodila! Hvala ti!

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama