Search
Close this search box.
ORU Sveuciliste web

Posjet studenata s ORU Sveučilišta

U sklopu međunarodne suradnje Crkva cjelovitog evanđelja bit će od 10. do 20. svibnja domaćin studentima sa Sveučilišta Oral Roberts u Tulsi (Oral Roberts University),  jednog od najsnažnijih kršćanskih sveučilišta u svijetu.

U sklopu međunarodne suradnje, Crkva cjelovitog evanđelja bit će od 10. do 20. svibnja domaćin studentima sa Sveučilišta Oral Roberts u Tulsi (Oral Roberts University), jednog od najsnažnijih kršćanskih sveučilišta u svijetu.

Ovo multikulturalno sveučilište iz američke Oklahome okuplja oko 4000 studenata iz više od 100 zemalja svijeta, koji svoje akademsko obrazovanje grade na biblijskim načelima vjere i rasta u njoj. Cilj je Sveučilišta podići snažno i obrazovano vodstvo u zanimanjima od  poduzetništva do prirodnih znanosti, inženjerstva i drugih područja iz preko 70 sveučilišnih programa.

Njihovo gostovanje i volontiranje u Hrvatskoj posvećeno je misijskoj pomoći ukrajinskim izbjeglicama, druženju s mladima u programu „Bez izlike“ te služenju crkvama u Zagrebu, Varaždinu i Križevcima. Prema rasporedu, u CCE-u će služiti 13., 15. i 20. u terminima redovnih službi Crkve.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama