Search
Close this search box.
Upoznavanje obitelji

Srpanj rezerviran za učenje

Radi velikog zanimanja za ovu temu, od 3. srpnja Crkva cjelovitog evanđelja (CCE) počinje s novim predavanjem iz serije biblijskog poučavanja Upoznavanje obitelji.


Radi velikog zanimanja za ovu temu, od 3. srpnja Crkva cjelovitog evanđelja (CCE) počinje s novim predavanjem iz serije biblijskog poučavanja Upoznavanje obitelji. Učenja o obiteljskom savezu, njegovoj dinamici, važnosti i nizu drugih tema oblikovanih prema nastavnom programu Biblijskog instituta “Duh života”  čiji je osnivač Crkva, namijenjeno je novim obraćenicima i pripremi za krštenje vodom ali i ostalim vjernicima koji žele više znati o tome kako djeluje Crkva i kako mogu postati članovi te pridonijeti njenoj učinkovitosti u vjeri i ljubavi.

Predavanja vodi đakon Crkve i član pastoralnog tima Danil Semenenko.

Za prijatelje iz Ukrajine koji su u CCE programu misijske pomoći Ukrajini, od 4. srpnja organiziran je tečaj hrvatskog jezika u večernjim satima tijekom srpnja i kolovoza.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama