Search
Close this search box.
FONIRAJ ME grupna fotka web

Sjajan odgovor mladih na prvu CCE Konferenciju „Foniraj me“

Konferencija pod nazivom „Foniraj me“ okupila je 21. i 22. listopada mlade (16+) iz različitih krajeva Hrvatske i otvorila niz pitanja čiji su odgovori svojevrsna pomoć ovom naraštaju za odabir biblijskih vrijednosti u životu.

U atmosferi kristolike posvećenosti i slavljenja, u Crkvi cjelovitog evanđelja 21. i 22. listopada održana je Prva konferencija za mlade na temu – radikalno predanje Bogu.

Konferencija pod nazivom „Foniraj me“ okupila je mlade (16+) iz različitih krajeva Hrvatske i otvorila niz pitanja čiji su odgovori svojevrsna pomoć ovom naraštaju za odabir biblijskih vrijednosti u životu. U tome su pomogla promišljanja predavača među kojima je Rebeca Batista, jedna od voditeljica omladinskih organizacija Europske Foursquare crkve i u matičnoj Foursquare crkvi u Portugalu, te Ivan Špoljarić propovjednik iz Evanđeoske pentekostne crkve Krista Kralja u Rijeci ali i brojni voditelji CCE službi.
 
“Bilo je blagoslovljeno i na izgradnju, kazao je jedan od sudionika Konferencije te dodao “ Odlični govornici s temom koja mi je baš trebala. Ova dva dana sam uživao i hvala Bogu što ste se odlučili organizirati “Foniraj me!”
 
Odaziv i odgovor mladih na prvu Konferenciju „Foniraj me“ 2022. daje za pravo ambiciji da ona postane redovito godišnje okupljanje mladih zainteresiranih za Božji poziv i svrhu u svojem životu. Za uspjeh u njenom duhovnom poticaju pomogao je i bend BezKompromisa koji je bio potpora dvodnevnim aktivnostima Konferencije.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama