Search
Close this search box.
JesusRevolution23 web

Sjajan odaziv na multimedijski program „Jesus Revolution“

U srijedu 26. travnja održan je festival glazbe, plesa, molitve, svjedočanstva mladih i starijih, oslobođenja, iscjeljenja, krštenja Svetim Duhom i poruka Evanđelja međunarodnog evangelizacijskog tima “Jesus Revolution” u Zagrebu.

U punoj dvorani multipleks Cinestar Z Centra u Zagrebu u srijedu 26. travnja održan je festival glazbe, plesa, molitve, svjedočanstva mladih i starijih, oslobođenja, iscjeljenja, krštenja Svetim Duhom i poruka Evanđelja što je bio glavni motiv nastupa međunarodnog evangelizacijskog tima “Jesus Revolution” u Hrvatskoj.

Naime, svojom europskom turnejom pod nazivom “Every Nation Tour“ i kampanjom “Youth Revival”, koja traje od 1997. godine, posjetili su više od tisuću gradova Europe gdje su porukama ohrabrenja, nade i vjere u istinitost Božje Riječi, te školskim posjetama i uličnim evangelizacijama poticali mlade na biblijsko posvećenje i život u Isusu Kristu.

Uvertiru u program, u kojem je sve ukupno sudjelovalo više od 60 mladih glazbenika, plesača, misionara i voditelja, izveo je CCE bend “Bez kompromisa” koji skoro 20 godina vodi program slavljenja Crkve cjelovitog evanđelja te koji izvodeći autorske skladbe i obrade pjesama domaće i svjetske kršćanske baštine nastupaju na različitim vjerskim i drugim javnim događajima u Zagrebu i Hrvatskoj.

Završnu molitvu za posvećenost mladih dao je dr. Mario Dučić, pastor Crkve cjelovitog evanđelja koja je bila domaćin događaja. Program, uključujući i simultani prijevod cjelovečernje priredbe na hrvatski jezik, vodio je Ivan Špoljarić, mladi propovjednik iz Evanđeoske pentekostne crkve Krista Kralja u Rijeci i redovni suradnik na CCE-ovim projektima za mlade kao što je organizacija konferencije “Foniraj me”. Priredbu je koordinirao đakon Crkve Cjelovitog Evanđelja Maro Pinčević. (cce)

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama