Search
Close this search box.
Bozicdjetetu22

„Božić Djetetu“ – poziv HNT Samaritan’s Purse

Hrvatski nacionalni tim Samaritan's Purse projekta „Božić djetetu“ (Operation Christmas Child) sastavljen od članova crkvi iz Zagreba, Pule, Slavonskog broda i Osijeka, poziva crkve u Hrvatskoj da se pridruže ovom međunarodnom projektu posvećenog djeci i njihovim obiteljima, posebice onima u potrebi.

Hrvatski nacionalni tim Samaritan’s Purse projekta „Božić djetetu“ (Operation Christmas Child) sastavljen od članova crkvi iz Zagreba, Pule, Slavonskog broda i Osijeka, poziva crkve u Hrvatskoj da se pridruže ovom međunarodnom projektu posvećenog djeci i njihovim obiteljima, posebice onima u potrebi.

Projekt „Božić djetetu“ (PBD) koji okuplja više od 100 nacionalnih timova širom svijeta, prilika je za promišljanje kreativnih načina kojima se najmlađim članovima društva može približiti Krista i Njegovu neiscrpnu ljubav prema čovjeku. Uz osiguranje besplatnih evangelizacijskih poklon paketa poznatijih pod nazivom „shoeboxes“, a koje pripremaju djeca za djecu, za učinkovitije sudjelovanje svakom partneru pomoći će besplatni tečaj učeništva kojeg će provesti Hrvatski nacionalni PBD tim te prigodni edukativni materijal među kojima je osobito nadahnut priručnik za djecu „Najveće putovanje“.

Prijava za sudjelovanje otvorena je do 30. kolovoza 2022. Obrazac za prijavu

Aktivnosti možete pratite na Facebooku PBP tima Croatia

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama