Search
Close this search box.
Konferencija Novi identitet 24 web1

Pravo na novi život i život u izobilju!

U Njemu smo  stvoreni i imamo pravo na život u izobilju, kako i obećava Sveto pismo,” kazala je Rosilind Jukić, govornica na Konferenciji za žene Novi identitet – novi život, održane u subotu, 23. ožujka u CCE-u.

“Vezanost za prošlost, traume, loša iskustva i odluke moguće je raskinuti. Moguće je promijeniti misli i mišljenje o sebi u identitetu kojeg nam daje Bog priznanjem Krista. Tu je Njegova Riječ nepogrešiva. U Njemu smo  stvoreni i imamo pravo na život u izobilju, kako i obećava Sveto pismo,” kazala je Rosilind Jukić, govornica na Konferenciji za žene pod nazivom Novi identitet – novi život, održane u subotu, 23. ožujka u Crkvi cjelovitog evanđelja u Zagrebu.

U svom je govoru, kao i osobnom svjedočanstvu, naglasila Božju volju da u novom identitetu budemo Kristovi prijatelji, poslušni Njegovoj Riječi, sposobni oprostiti sebi i drugima te spremni za rad na obnovi uma koja dolazi iz postavki novog identiteta, Riječi Božje i snage Duha Svetoga. Biti posvećen tome donijet će  ploda u život svake osobe željne slobode, a koju može dati jedino Isus Krist, zaključila je Jukić.

Rosilind Jukić,  inače uspješna autorica internetskog bloga Dobro jutro djevojkeA Little R&R, na kojima piše kršćanske i teološke članke namijenjene prvenstveno ženama, nositeljica je biblijskih učenja na  engleskom jeziku u Crkvi cjelovitog evanđelja.

Prva Konferencija namijenjena ženama okupila je više od 40 sudionica koje su uz slavljenje, molitvu i druženje sudjelovale u jednodnevnom programu bogatom kreativnim radionicama.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama