Search
Close this search box.
Postati poput Krista

Postati poput Krista – novi ciklusi biblijskih učenja

U nedjelju, 2. travnja 2023., nakon prva dva ciklusa predavanja o četirima temeljnim biblijskim učenjima Biblijskog instituta „Duh života“ Crkve cjelovitog evanđelja (CCE), na redu su sljedeća dva, naslovljena „Postati poput Krista“ i „Postati Kristov poslanik.“

U nedjelju, 2. travnja 2023., nakon prva dva ciklusa predavanja o četirima temeljnim biblijskim učenjima Biblijskog instituta „Duh života“ Crkve cjelovitog evanđelja (CCE), pod nazivom „Upoznavanje obitelji“ i „Osoba i djelo Duha Svetoga“, na redu su sljedeća dva, naslovljena „Postati poput Krista“ i „Postati Kristov poslanik.“

Novi ciklusi predavanja ističu temeljne vrijednosti učeništva na osobnoj i društvenoj razini definirajući učeništvo kao odgovornost prema sebi i drugima, plodonosno življenje te stjecanje znanja i vještina za iskazivanje ljubavi na Božji način. Temeljna biblijska učenja pomoći će polaznicima u razumijevanju kako biti učinkovit Kristov poslanik i djelovati u Njegovo ime i na temeljima Njegova nauka.

Predavači su starješine Crkve cjelovitog evanđelja, Ivan Rukavina, Danilo Semenenko, koji je ujedno i prevoditelj na ukrajinski jezik, te voditeljica Rozalind Jukić, zadužena za engleski jezik.

Predavanja se održavaju nedjeljom u 9.30 prije bogoslužja u sjedištu CCE-a. Pozvani su svi zainteresirani za utvrđivanje učeništva u Kristu. Po završetku ciklusa, koji će trajati do lipnja 2023., polaznici će dobiti potvrdu o uspješno savladanom gradivu.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama