Search
Close this search box.
IvanRukavina poslovna edukacija web23

Održana poslovna edukacija za ukrajinske polaznike

Crkva cjelovitog evanđelja (CCE) u suradnji s tvrtkom specijaliziranom za poslovno savjetovanje IDI Konzalting, organizirala je 18. ožujka besplatnu jednodnevnu poslovnu edukaciju  ukrajinskim polaznicima.

Razumijevajući izazove s kojima se susreću osobe izbjegle iz Ukrajine u Hrvatsku, u pitanjima boravka i rada, traženju poslova ili samozapošljavanja, radnih dozvola i drugih poslovnih aktivnosti, Crkva cjelovitog evanđelja (CCE) u suradnji s tvrtkom specijaliziranom za poslovno savjetovanje IDI Konzalting, organizirala je 18. ožujka besplatnu jednodnevnu poslovnu edukaciju  ukrajinskim polaznicima.

Glavne teme bile su obveze u pogledu dozvole za boravak i rad u RH, prava i obveze iz ugovora o radu, otvaranje obrta ili društva, planiranje, izrada financijskog proračuna te osobne pripreme za razgovor o poslu. Kroz ovu složenu materiju prilagodbe novim uvjetima života i rada vodili su poduzetnik Ivan Rukavina i pravnica Hana Štrkonjić. Edukacija je organizirana unutar misijske pomoći Ukrajini – projektu kojeg je CCE pokrenula 2022. godine.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama