Search
Close this search box.
Serija predavanja Oslobodenje

Počela serija predavanja o oslobođenju „Zauzmi zemlju!“

U srijedu 5. travnja počinje nova serija biblijskih predavanja koje Crkva Cjelovitog Evanđelja (CCE) inače redovito održava srijedom u 19 sati. Prva je na redu tema oslobođenja.

U srijedu 5. travnja počela je nova serija biblijskih predavanja koje Crkva Cjelovitog Evanđelja (CCE) inače redovito održava srijedom u 19 sati. Prva je na redu tema oslobođenja.

Kroz 30-ak lekcija, polaznici će se upoznati s teorijom i biblijskim načelima oslobođenja na duhovnoj, mentalnoj i fizičkoj razini te dobiti uvid u praktičnu poduku o oslobođenju koja vodi k pobjedi nad vanjskim (svjetovnim) okolnostima i ravnoteži unutarnjeg stanja (umnog, voljnog, emocionalnog i tjelesnog).

Cilj ove serije predavanja pod nazivom „Zauzmi zemlju!“ je podučiti kršćane da žive pobjedonosno u punini Božje volje i svrhe. Polaznici će imati priliku učiti prateći lekcije pod naslovima Naše duhovno oružje, Duhovna bojna oprema, Suočavanje s neprijateljem, Područje uma, Područje volje, Područje emocija, Sotonske modrice, Otpuštanje boli, Rane odbačenosti, Korijen ponosa, Spiritizam, Fenomen medija, Okultizam i misticizam i drugih naslova.

Ugledni pastor, misionar i predavač iz SAD-a Carroll Thompson, autor brojnih izdanja i priručnika na kojima se temelje ova predavanja, o problematici oslobođenja kaže:

„Čovjek je duhovno biće i budući da moderna filozofija teži ignoriranju te činjenice, većina današnjih pristupa rješavanju ljudskih problema je neadekvatna ili pruža privremena rješenja.“

„…Sama činjenica da smo kršćani automatski ne rješava sve probleme, ali nas stavlja u položaj u kojem možemo primiti pomoć. Ta pomoć dolazi kroz ispravno razumijevanje sotonskog djelovanja te razumijevanja sebe i Božje providnosti i mogućnosti da ispuni sve ljudske potrebe.“

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama