Search
Close this search box.
Otvaranje Crkve u Zenici23

Pastor Dučić nazočio svečanosti otvaranja BP Crkve u Zenici

Povodom otvaranja novog crkvenog doma BPC u Zenici, pastor CCE-a uručio Dariju Kapinu posebno priznanje za vjernost u služenju i izgradnju Crkve u Bosni i Hercegovini

Predsjednik i pastor Crkve cjelovitog evanđelja (CCE) dr. Mario Dučić nazočio je u subotu, 21. listopada 2023., svečanosti otvaranja novog crkvenog doma Biblijske protestantske Crkve (BPC) u Zenici (BiH).

Tom je prigodom pastoru Dariju Kapinu, utemeljitelju Crkve koja djeluje od 2004. u znak potpore CCE-a koji s BPC -om surađuje na različitim projektima razvitka duhovne zajednice u obje zemlje, uručio posebno Priznanje za vjernost u služenju i izgradnju Crkve u Bosni i Hercegovini.

Uz vjernike i poštovaoce Biblijske protestantske crkve koja pripada Europskoj Foursquare zajednici crkava pentekostalne denominacije, svečanosti su nazočili predstavnici Foursquare crkava Austrije te Sjedinjenih Američkih Država Peter, Jeff Roper, Marc i Kathy Shaw.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama