Search
Close this search box.
ZimskiKampIzazov23 web 1

Zatvorene prijave za Zimski kamp mladih “Izazov” 2023

U okviru projekta “Bez izlike” CCE organizira od 22. do 25. veljače 2023. u Mrkoplju zimski kamp “Izazov“ za mlade između 13 i 19 godina.

Crkva cjelovitog evanđelja u okviru projekta “Bez izlike” organizira od 22. do 25. veljače 2023. u Mrkoplju zimski kamp “Izazov“ za mlade između 13 i 19 godina.

Kamp mladima nudi program pun izazova s naglaskom na duhovni razvoj kako bi osnažio njihov odnos s Bogom i njihovo razumijevanje Isusove bezuvjetne ljubavi. Uči ih graditi svoj identitet u Kristu i povjerenje u Boga.

Iskusiti kamp „Izazov“ znači doživjeti osobnu promjenu u razmišljanju, ponašanju i pogledu na duhovne vrijednosti te vratiti se kući s obnovljenom ljubavi prema Isusu Kristu, obitelji i društvu.

Ovo je prilika da mladi uz različite aktivnosti, igre, učenja utemeljena na kršćanskim i biblijskim vrijednostima, slavljenje i otkrivanje novih talenata i interesa, uživaju u zajedništvu i odličnoj zabavi.

Kotizacija iznosi 100 eura po osobi, a 50% navedenog iznosa potrebno je uplatiti prilikom prijave. Djeca samohranih roditelja i ukrajinskih članova CCE obitelji imaju popust od 50%.

Kotizacija se uplaćuje na IBAN Crkve: HR1024020061101050146 s naznakom: “Donacija – Zimski kamp 23 – ime i prezime djeteta“. Poziv na broj: datum uplate

Za više informacija, kontaktirajte nas putem e-maila: cce@cce.hr

Vidimo se uskoro

Video najava kampa

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama