Search
Close this search box.
Dizajn bez naslova 3

Održana konferencija “Transformacija tržišta”

Konferencija „Transformacija tržišta“ u organizaciji Crkve cjelovitog evanđelja, udruge Philos i organizacije Global Advance održana je 25. i 26. rujna u Zagrebačkom inovacijskom centru (ZICER) u Zagrebu.

Konferencija „Transformacija tržišta“ u organizaciji Crkve cjelovitog evanđelja, udruge Philos i organizacije Global Advance održana je 25. i 26. rujna u Zagrebačkom inovacijskom centru (ZICER) u Zagrebu. Ova konferencija održana je već četvrtu godinu zaredom, a teme koferencije namijenjene su kršćanskim poduzetnicima i pojednicima koji planiraju krenuti u poduzetništvo.

Iako će mnogi reći da je poslovanje po kršćanskim principima nemoguće u Hrvatskoj, govornici na ovoj konferenciji potvrdili su kako je ipak moguće. Svoja viđenja i svjedočanstva podijelili su Kristijan Cinotti (Mazzars Cinotti), Jasmin Avdagić (Odvjetnički ured Avdagić), Zdenka Šarolić (Nexar d.o.o.), Snježana Šanjić (Rinnovato d.o.o.), Mario Dučić (CCE), Dalibor Puljiz (Echobit d.o.o.), Zdenko Horvat (Kemijska čistionica Horvat), a Ivona Zgrabljić (Edukator kreator d.o.o.) se dotakla teme korištenja talenata u poslanju. 

Bila je ovo prilika za okupljanje, ohrabrenje, razmjene kontakata poduzetnika kako bi nastavili transformaciju tržišta zajedno. Iskustva koja smo čuli mogu nam pomoći snažnije istupiti i krenuti u osvajanje tržišta jer iako smo ponekad dio određenog pada, govornici nam svjedoče kako iza svakog pada ide i uspon, te kako vrijedi ustrajati uz Božju pomoć i temeljeći principe svojih tvrtki na Božjoj riječi.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama