Search
Close this search box.
Razumijevanje nadnaravnog web

Održan seminar o razumijevanju nadnaravnog

Dok se „svijet trudi obezvrijediti ljudski život negativističkim čudesima“, uvodno je naglasio Whiston,  Riječ Božja poziva na razumijevanje nadnaravnog, na čudesa utemeljena na darovima Duha Svetoga (Rim 12:6-8).

Međunarodni propovjednik i misionar Jeffery L. Whiston održao je u Crkvi cjelovitog evanđelja od 22. do 24. rujna seminar o razumijevanju nadnaravnog, biblijski utemeljenog djelovanja Svetoga Duha kao Božjeg dodira.

Dok se „svijet trudi obezvrijediti ljudski život negativističkim čudesima“, uvodno je naglasio Whiston,  Riječ Božja poziva na razumijevanje nadnaravnog, na čudesa utemeljena na darovima Duha Svetoga (Rim 12:6-8). Duhovni darovi kao nadnaravni Božji dodir u službi čovjeka, različiti ali od istog darovatelja (1. Kor 8:10), darovani su da se prepoznaju, razdijele i pomognu u jačanju vjere, poduci o razumijevanju Božje poruke, duhovnom i tjelesnom ozdravljenju, učinkovitosti u pastoralnim službama i drugim dužnostima Kristovih vjernika.

Seminar su zaključila svjedočanstva ovog izuzetnog i dinamičkog govornika čiji je misionarski rad potvrđen osnivanjem velikog broja crkava u Meksiku, SAD i Španjolskoj u kojoj trenutno služi sa svojom obitelji. Autor je brojnih knjiga na temu darova Svetoga Duha te iz drugih područja biblijskog učenja i prakse (Foto: CCE).

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama