Search
Close this search box.
dr Forrest23

Održan seminar o digitalnim medijima u službi evanđelja

U nazočnosti brojnih vjernika, pretežito mladih, u Crkvi je 2. lipnja održan jednodnevni seminar na temu "Digitalni mediji u službi Evanđelja". Odgovore na ta pitanja na izuzetno zanimljiv način dao je dr. Craig Forrest, vrhunski američki stručnjak za digitalne medije, sveučilišni profesor, filmski i televizijski producent.

U nazočnosti brojnih vjernika, pretežito mladih, u Crkvi je 2. lipnja održan jednodnevni seminar na temu “Digitalni mediji u službi Evanđelja”.

Odgovore na pitanja kako potaknuti vjernike da dopru do izgubljenih i kako dijeliti svjedočanstvo vjere u vremenu kada tehnologije i digitalne platforme imaju izuzetan utjecaj, osobito na mlade ljude, na iznimno zanimljiv način dao je dr. Craig Forrest, vrhunski američki stručnjak za digitalne medije, sveučilišni profesor, filmski i televizijski producent. 

Nagrađivani dokumentarist čiji su filmovi prikazivani, nominirani i nagrađivani na nebrojenim filmskim festivalima, televizijskim kanalima i drugim digitalnim platformama, vrlo afirmativnim pristupom posvjedočio je o važnosti znanja upravljanja ovim platformama te uz tehničke savjete vrlo inspirativno podijelio svoja iskustva kako ih učiniti još učinkovitijima u promicanju temeljnih vrijednosti Kristova križa.

Zbog velikog interesa, a prema najavi domaćina, Crkve Cjelovitog Evanđelja, dr. Craig Forrest održat će najesen još jedan seminar, ovaj put dvodnevni.
(foto: D.D.)

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama