Search
Close this search box.
Bozicdjetetu22web

Održan Božićni program za najmlađe

U ozračju Božićne radosti, najmlađi prijatelji, brojni dječaci i djevojčice, primili su u subotu, 17. prosinca poruku snage Kristova rođenja i poklon pakete (shoebox) koje za djecu pripremaju djeca širom svijeta.

U ozračju Božićne radosti, najmlađi prijatelji, brojni dječaci i djevojčice, primili su u subotu, 17. prosinca poruku snage Kristova rođenja i poklon pakete (shoebox) koje za djecu pripremaju djeca širom svijeta u sklopu međunarodnog projekta Božić djetetu (Operation Christmas Child).

Uz junaka serije dječjeg crtanog filma Superknjiga robota Gizmu koji je na oduševljenje djece „stigao“ na priredbu u Zagrebačkoj cesti 227, program su vodili CCE voditelji dječjih službi u suradnji s nacionalnim timom ovog evangelizacijskog projekta u organizaciji Samaritan’s Purse te suradnicima Superknjige. Ovogodišnji Božićni program koji je prikupio više od 150 prijava, dobar je uvod u najavu priredbe Najveće putovanje koje CCE organizira 8. siječnja za najmlađe.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama