Search
Close this search box.
Bozicni program23 web

Najveće putovanje

Posvećen Radosnoj vijesti, Božićni program označio je početak CCE ciklusa učenja Evanđelja pod nazivom Najveće putovanje koje će trajati do travnja iduće godine.

Brojni dječaci i djevojčice, njih 80-ak, sudjelovali su 16. prosinca u prigodnom Božićnom programu Crkve Cjelovitog Evanđelja (CCE). Uz premijernu izvedbu najnovije epizode popularne serije Superknjiga, igru, molitvu i pjesmu, podijeljeni su popularni Božićni paketi “ShoeBox” koje pripremaju djeca za svoje vršnjake širom svijeta u sklopu međunarodnog evangelizacijskog projekta Božić djetetu (Operation Chrismas Child).

Suorganizaciju ovog projekta dijeli hrvatski nacionalni tim Samaritan’s Purse čiji je partner i CCE.
Priredbu su organizirali brojni volonteri članovi CCE-a čiji je rad s djecom i mladima jedno od područja služenja u Gospodinu.

Posvećen Radosnoj vijesti, Božićni program označio je početak CCE ciklusa učenja Evanđelja pod nazivom Najveće putovanje koje će trajati do travnja iduće godine. Učenje o Kristovom putu i pobjedi pod vodstvom iskusnih učitelja i voditelja CCE službi za djecu i mlade počinje 14. siječnja 2024. i održavat će se u Crkvi svake nedjelje u 10:30.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama