Search
Close this search box.
Bez izlike vecer

Mladi Bez izlike u bogoslužju za odrasle

Nakon uspješnog debija u samostalnom organiziranju bogoslužja  „Noć bez izlike“, održanog u ožujku ove godine za odrasle, mladi Crkve cjelovitog evanđelja (CCE), najavljuju sljedeće koje će se održati u petak,  22. travnja u 19 sati

Nakon uspješnog debija u samostalnom organiziranju bogoslužja  „Noć bez izlike“, održanog u ožujku ove godine za odrasle, mladi Crkve cjelovitog evanđelja (CCE), najavljuju sljedeće koje će se održati u petak,  22. travnja u 19 sati.  Vrijeme bogoslužja organiziraju potpuno samostalno, od slavljenja, propovijedi, audio i video snimanja, do posluživanja prije i nakon službe.

Ljubav prema Gospodinu koju mladi iskazuju na ovaj način, kao i redovitim druženjem i molitvom svakog petka u 19 sati pod imenom Bez izlike, motivirajuća je za svakog člana i prijatelja CCE zajednice. Poslušajmo ih i ovaj petak!

Oni su bitan dio našeg društva i kršćanske zajednice. Oni su budućnost, nose žar i nadu za promjenama u društvu. Mladi koji bez iznimke vjeruju u jedinog pravog Boga. Budimo im podrška!

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama