Search
Close this search box.
Marc Show 12.5.2022jpg

Marc Shaw u Online Posjetu CCE

Američki propovjednik i evangelizator Marc Shaw održat će u četvrtak 12. svibnja u 19 sati online predavanje. Naslov poruke je Upravi pogled prema Isusu - Strastvena božja ljubav

Američki propovjednik, evangelizator i pokretač brojnih crkvi u Americi i Europi Marc Shaw održat će u četvrtak 12. svibnja u 19 sati online predavanje za Crkvu cjelovitog evanđelja. Naslov poruke je “Upravi pogled prema Isusu – Strastvena božja ljubav“.


Marc Shaw i supruga Kathy započeli su kršćansku službu 70-tih godina kao mladi glazbenici i evangelizatori. Od tada ustrajno rade na tome da približe Isusa svim narodima osnivanjem novih crkava usredotočenih na evangelizaciju i učeništvo. Kao pastori i misionari služili su više od 20 godina u Europi i utemeljili su četiri crkve. U Sjedinjenim Američkim Državama osnovali su ih čak sedam. Pet godina bili su nadglednici Foursquare pentokostalne denominacije Europe.


I danas Marc i Kathy u Europi snažno potiču pastoralni rad crkvi čije su vizije poticanje rasta Njegova Kraljevstva. Marc i Kathy Shaw imaju tri sina i petero unuka.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama