Search
Close this search box.
LJetni kamp Izazov 23

Ljetni kamp za mlade 2023. na temu – rasprodani!

U sklopu projekta za mlade “Bez izlike” CCE organizira šesti ljetni kamp koji će se održati od 17. do 22. srpnja 2023. u odmaralištu „Veli Jože“ u Savudriji. Video najava u nastavku ...

Pod kreativnim sloganom „Rasprodani“ koji su osmislili naši mladi članovi, Crkva cjelovitog evanđelja (CCE) u sklopu projekta za mlade “Bez izlike” organizira šesti ljetni kamp koji će se održati od 17. do 22. srpnja 2023. u odmaralištu „Veli Jože“ u Savudriji.

CCE–ov kamp za mlade „Izazov“ otvoren je za uzrast od 13 do 19 godina i nudi program pun izazova: od natjecanja u društvenim i adrenalinskim igrama do novih prijateljstava i učenja zajedništva s naglaskom na kršćanski duhovni razvoj i izgradnju vlastitog identiteta u Kristu. Središnju ulogu u ovom kampu ima Božja Riječ i kršćanska poduka o mudrosti, životnom promišljanju i donošenju odluka.

Voditelji kampa su iskusni pedagoški voditelji iz redova CCE-a s višegodišnjim iskustvom organiziranja kampa i pripremanja aktivnosti za tinejdžerski uzrast.

Ako je prijavljena osoba maloljetna, roditelji obavezno moraju potpisati obrazac. Kapacitet je 75 osoba a kotizacija za sudjelovanje iznosi € 200 (pristojba uključena) a troškovi povratne karte Zagreb – Savudrija € 50. (CCE)

Napomena: Crkva cjelovitog evanđelja spremna je sufinancirati trošak sudjelovanja na ovogodišnjim CCE kampova onima koji ga nisu u mogućnosti sami snositi. Zainteresirani roditelji i skrbnici molbu mogu podnijeti popunjavanjem OBRASCA koji donosimo u nastavku. Rok za podnošenje molbe je pet dana prije odlaska na kamp – do srijede, 12. srpnja.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama