Search
Close this search box.
Kamp Izazov 5 Slijedi Me 1250x687 1

Ljetni kamp Izazov #5 “Slijedi me”

CCE je pripremila ljetni kamp za mlade između 13 i 20 godina u razdoblju 25.-29.7. u ljetovalištu za mlade Veli Jože u Savudriji, pod vodstvom stručnih voditelja i suradnika Crkve.

Ostao još samo smještaj u šatorima!

Pod sloganom “Slijedi me” Crkva cjelovitog evanđelja organizirala je za mlade između 13 i 20 godina. dinamičan, vatren i kristocentričan ljetni kamp od 25. do 29. srpnja u omiljenom ljetovalištu za mlade Veli Jože u Savudriji.

Pod vodstvom stručnih voditelja i suradnika Crkve Kamp Izazov #5 kombinira sportske i društvene igre, adrenalinske aktivnosti, timski rad, radionice, prijateljstva, učenja temeljena na kršćanskim i biblijskim vrijednostima, upoznavanje drugih naroda i kultura, slavljenje, otkrivanje novih talenata, interesa i vrijednosti.

Iskustvo mladih govori da Kamp znači doživjeti osobnu promjenu u razmišljanju, ponašanju, pogledu na Boga i svijet te se vratiti zapaljen za Isusa Krista i gorućeg srca za obitelj i zajednicu.

Kamp Izazov #5 kombinira svakodnevne izazove mladih s duhovnim naglaskom kako bi opremio generaciju u hodu s Bogom dijeleći Isusovu bezuvjetnu ljubav. Mladi razvijaju svoj identitet u Kristu kroz odnose i izazove koji vode u povjerenje Bogu. Iskusiti kamp Izazov #5 znači doživjeti osobnu promjenu u  razmišljanju, ponašanju, pogledu na Boga i svijet te se vratiti kući zapaljeni za Isusa Krista i gorućim srcem za obitelj, društvo, svoju zemlju do kraja svijeta.

Prijava za kamp

Ostao je još samo smještaj u šatorima
Cijena: 900 HRK (180 HRK/danu)
Plaćanje ukupnog iznosa najkasnije do 15. srpnja 2022.
Uplate na naš IBAN: HR1024020061101050146
Crkva cjelovitog evanđelja
Zagrebačka cesta 227, Zagreb
Opis plaćanja: Ljetni kamp 2022 - Donacija
Poziv na broj: datum uplate
Požuri !!!

Slijedi me #5

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama