Ljetni kamp Izazov #5 “Slijedi me”

CCE je pripremila ljetni kamp za mlade između 13 i 20 godina u razddoblju 25.-29.7. u ljetovalištu za mlade Veli Jože u Savudriji, pod vodstvom stručnih voditelja i suradnika Crkve.
Pod sloganom “Slijedi me” Crkva cjelovitog evanđelja pripremila je dinamičan, vatren, Duhom ispunjen i kristocentričan ljetni kamp za mlade između 13 i 20 godina. Kamp će se organizirati od 25. do 29. srpnja u omiljenom ljetovalištu za mlade Veli Jože u Savudriji a pod vodstvom stručnih voditelja i suradnika Crkve.
Vatrene igre,  adrenalinske aktivnosti, timski rad, radionice, prijateljstva, učenja temeljena na kršćanskim i biblijskim vrijednostima, upoznavanje drugih naroda i kultura, slavljenje, otkrivanje novih talenata, interesa i vrijednosti čekaju te ovog ljeta u Savudriji na moru.
Kamp Izazov #5 kombinira svakodnevne izazove mladih s duhovnim naglaskom kako bi opremio generaciju u hodu s Bogom dijeleći Isusovu bezuvjetnu ljubav. Mladi razvijaju svoj identitet u Kristu kroz odnose i izazove koji vode u povjerenje Bogu. Iskusiti kamp Izazov #5 znači doživjeti osobnu promjenu u  razmišljanju, ponašanju, pogledu na Boga i svijet te se vratiti kući zapaljeni za Isusa Krista i gorućim srcem za obitelj, društvo, svoju zemlju do kraja svijeta.

Prijava za kamp

Cijena: 250 HRK / danu
Plaćanje je potrebno izvršiti nakon potvrde prijave
Uplate na naš IBAN: HR1024020061101050146
Krajnji rok za prijavu: 1. lipnja 2022.
Požuri !!!

Slijedi me #5

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama