Search
Close this search box.
Untitled design 2

Kupnja prostora

Pastor Crkve cjelovitog evanđelja dr. Mario Dučić je u četvrtak, 16.09.2021. potpisao kupoprodajni ugovor s predstavnicima tvrtke „Tehnika d.d.“ o kupnji prostora na adresi Zagrebačka cesta 227. Ovaj čin za CCE predstavlja povijesni trenutak jer prvi put u povijesti možemo reći da se sastajemo u vlastitom prostoru.

Pastor Crkve cjelovitog evanđelja dr. Mario Dučić je u četvrtak, 16.09.2021. potpisao kupoprodajni ugovor s predstavnicima tvrtke „Tehnika d.d.“ o kupnji prostora na adresi Zagrebačka cesta 227 u kojem boravimo već pet godina. Ovaj čin za CCE predstavlja povijesni trenutak jer prvi put u povijesti možemo reći da se sastajemo u vlastitom prostoru.

Svakom članu ove zajednice nevjerojatna je pomisao kako naša zajednica konačno ima vlastiti dom. Zahvalni smo Bogu na ovoj mogućnosti, Njegovoj providnosti. Naša velika zahvalnost upućena je i svakom poduzeću i pojedincu koji je pomogao da se ovaj san ostvari.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama