Kupnja prostora

Pastor Crkve cjelovitog evanđelja dr. Mario Dučić je u četvrtak, 16.09.2021. potpisao kupoprodajni ugovor s predstavnicima tvrtke „Tehnika d.d.“ o kupnji prostora na adresi Zagrebačka cesta 227. Ovaj čin za CCE predstavlja povijesni trenutak jer prvi put u povijesti možemo reći da se sastajemo u vlastitom prostoru.

Pastor Crkve cjelovitog evanđelja dr. Mario Dučić je u četvrtak, 16.09.2021. potpisao kupoprodajni ugovor s predstavnicima tvrtke „Tehnika d.d.“ o kupnji prostora na adresi Zagrebačka cesta 227 u kojem boravimo već pet godina. Ovaj čin za CCE predstavlja povijesni trenutak jer prvi put u povijesti možemo reći da se sastajemo u vlastitom prostoru.

Svakom članu ove zajednice nevjerojatna je pomisao kako naša zajednica konačno ima vlastiti dom. Zahvalni smo Bogu na ovoj mogućnosti, Njegovoj providnosti. Naša velika zahvalnost upućena je i svakom poduzeću i pojedincu koji je pomogao da se ovaj san ostvari.

Podijeli, pošalji, isprintaj

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Komentiraj

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama