Search
Close this search box.

Konferencija za poduzetnike: Transformacija tržišta

Hrvatska udruga poduzetnika Philos održala je godišnju Konferenciju tržišta koja je u zagrebačkom hotelu Westin okupila brojne poduzetnike.

U svibnju smo sudjelovali na konferenciji Transformacija tržišta u organizaciji udruge Philos, uz ovogodišnju temu „Blagoslov koji obogaćuje“, održanoj 11.05.2024. u hotelu Westin. Konferencija, koja se održava svake godine, namijenjena je poduzetnicima i liderima koji posluju prema Božjim principima, kao i onima koji će se tek odvažiti na ulazak u poslovne vode. Razlog ovog sastajanja ujedno je i sklapanje novih poznanstava s kolegama i potencijalnim klijentima kao poticaj za unaprjeđenje i proširenje poslovanja.
Ove godine slušali smo o temama kao što su “Investiranje kao princip kršćanskog poduzetništva”, “Partnerstva u tvrtkama s kršćanskim temeljima” te “Važnost duhovne dimenzije u izgradnji, nasljeđivanju i prijenosu poslovanja”. O tome su nam govorili poduzetnici s bogatim dugogodišnjim iskustvom – Ivan Rukavina, Ante Mihaljević, Ivan i Mirjana Topčić te poseban gost iz SAD-a, Robert Saunders, samo su neki od njih.
Robert Saunders, uspješni investicijski bankar iz SAD-a s 40-godišnjim iskustvom i cijenjeni predavač na međunarodnim konferencijama diljem svijeta, podijelio je s nama jedno od svojih izvrsnih učenja pod nazivom “Tajna vrata”. Riječ je o trima vratima kroz koja svaki vjernik mora proći kako bi ušao u istinski Božji poziv i izobilje koje Bog ima za njega – vrata blagoslova koji dolazi od Boga, vrata svrhe koju Bog ima za naš život te vrata mudrosti kroz koja moramo proći ako želimo biti blagoslovljeni i živjeti prema Božjem naumu. Početak mudrosti strah je Gospodnji, a to znači da mrzimo zlo.
Na konferenciji je sudjelovalo više od 50 poduzetnika i njihovih suradnika, što ukazuje na sve veći interes za ovim oblikom savjetovanja u razvoju poduzetničkih inicijativa i uspješnog poslovanja u Hrvatskoj. Vidimo se opet 2025. na Transformaciji tržišta!

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama