Search
Close this search box.
Konferencija Nije dobro biti sam 24 web

Konferencija Nije dobro biti sam

Biti samac nije grijeh niti je nepoželjno ili pak manje vrijedno stanje u društvu ili crkvi. No je li doista dobro biti sam?

Prema statističkim podacima u Republici Hrvatskoj broj osoba koji se odlučuje za samovanje i život bez partnera je u porastu. Dakako, biti samac nije grijeh niti je nepoželjno ili pak manje vrijedno stanje u društvu ili crkvi. No je li doista dobro biti sam?

Što su prednosti a što nedostaci samovanja? Kakav je biblijski pogled na to pitanje? Kakve preporuke samcima daje apostol Pavao?

Odgovore utemeljene na biblijskoj poruci zajedništva (Post 2:18) na ta i druga pitanja čut ćete na jednodnevnoj CCE konferenciji koja će se održati u subotu, 27. travnja u 11 sati u dvorani Crkve, Zagrebačka cesta 227 u Zagrebu.

Predavači su propovjednici Maro Pinčević (đakon Crkve cjelovitog evanđelja, Zagreb) te Ivan Špoljarić (Evanđeoska pentekostna crkva Krista Kralja, Rijeka)

Kotizacija 10 eura. PRIJAVA

PROGRAM KONFERENCIJE

11:00 11:45Okupljanje / registracija / druženje
12:00   Uvod u Konferenciju /slavljenje
  Tema: Di si lipa? Di si radosti?
  Govornici: Ivan i Ines Špoljarić
  Molitva
13:30 Zajednički ručak /druženje
15:00 Uvod / slavljenje
 Tema:   Bog spaja ljude!
  Govornici: Maro i Petra Pinčević  
  Molitva
16:30 Osvrt i zaključak

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama