Search
Close this search box.
Konferencija Nije dobro biti sam 24 web

Konferencija Nije dobro biti sam

Biti samac nije grijeh niti je nepoželjno ili pak manje vrijedno stanje u društvu ili crkvi. No je li doista dobro biti sam?

Prema statističkim podacima u Republici Hrvatskoj broj osoba koji se odlučuje za samovanje i život bez partnera je u porastu. Dakako, biti samac nije grijeh niti je nepoželjno ili pak manje vrijedno stanje u društvu ili crkvi. No je li doista dobro biti sam?

Što su prednosti a što nedostaci samovanja? Kakav je biblijski pogled na to pitanje? Kakve preporuke samcima daje apostol Pavao?

Odgovore utemeljene na biblijskoj poruci zajedništva (Post 2:18) na ta i druga pitanja čut ćete na jednodnevnoj CCE konferenciji koja će se održati u subotu, 27. travnja u 11 sati u dvorani Crkve, Zagrebačka cesta 227 u Zagrebu.

Predavači su propovjednici Maro Pinčević (đakon Crkve cjelovitog evanđelja, Zagreb) te Ivan Špoljarić (Evanđeoska pentekostna crkva Krista Kralja, Rijeka)

Kotizacija 10 eura. PRIJAVA
Krajnji rok za prijavu je 23. travnja do 12 sati.

PROGRAM KONFERENCIJE

11:00 11:45Okupljanje / registracija / druženje
12:00   Uvod u Konferenciju /slavljenje
  Tema: Di si lipa? Di si radosti?
  Govornici: Ivan i Ines Špoljarić
  Molitva
13:30 Zajednički ručak /druženje
15:00 Uvod / slavljenje
 Tema:   Bog spaja ljude!
  Govornici: Maro i Petra Pinčević  
  Molitva
16:30 Osvrt i zaključak

Podijeli, pošalji, isprintaj

Komentiraj

CCE text left

Dobrodošli u CCE

Prijavite se sa svojim korisničkim imenom ili email adresom i lozinkom, kako biste mogli koristiti usluge ovog web sitea.

CCE na društvenim mrežama